Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Irsta IF P-14

Följ

P-14

Följ oss för uppdateringar
Följ

Aroscupen - nu är vi också anmälda!

för 18 dagar sedan 5 kommentarer 190 visningar
Mats Kjellström Tränare
5 kommentarer
  • för 18 dagar sedan Caroline Wigstrand

    Kul att oxå få spela för killarna. Jag har barn i P16 och är redan involverad i arbete med aroscupen den vägen, vi kan stämma av om det är något mer jag kan göra som går ihop sig den helgen, för P14 räkning. Jag kommer inte kunna ha det stora huvudansvaret som efterfrågas dock.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 16 dagar sedan Marie Cederborg

    Hej!
    Jag har tagit ledigt på fredagen och kan hjälpa till även lördag och söndag. Men behöver samordna uppgifterna vi får för detta lag med uppgifterna vi måste göra för äldsta sonens fotbollslag ( där är vi ansvariga för parkeringen på Klinta hela helgen).

    Rapportera

    Rapportera

  • för 16 dagar sedan Therese Eriksen

    Hejsan!
    Jag är också ledig på fredagen, men har också barn som spelar i andra lag där man också har ansvar men självklart hjälper vi till där vi kan och det funkar!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Linda Tysklind

    Hej, vi (Johan och jag) är redan ansvariga för en annan skola kopplat till dotterns lag och kommer att vara på infomötet 16/5 för det uppdraget. Med det sagt så kan vi ändå stötta den/de som tar på sig ansvar som kontaktperson för Irstaskolan då vi har erfarenhet sedan tidigare och kan funka som bollplank. Det underlättar om man bor hyfsat nära skolan så om det är någon som gör det och kan ställa upp så kan vi stötta om det behövs. Vi tar så klart även pass på Irstaskolan men då gärna fredag eller lördag då vi åker på handbollsläger lördagkväll.

    Skulle rekommendera att ni trycker på för att uppdraget som skolvärd går till en extern person som ni nämner ovan. Det är ju upplägget på de flesta andra skolor.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Frida Bergman

    Jag kan vara kontaktperson 👍

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in