Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Irsta IF P-10

Följ

P-10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Aroscupen 2023

24 maj 2023 6 kommentarer 284 visningar
Mattias Morin Tränare
6 kommentarer
  • 26 maj 2023 Nathalie Grunditz

    Vi kommer hem natten till 16/6 från kreta, Ludde vill gärna vara med på cupen men behöver nog med viss reservation för lördag fm, beroende på flyg och ev. försening.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Nathalie Grunditz

    Menade såklart 17/6.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Fredrik Thorild

    Då anmäler vi Ludde till cupen så är det bara att svara ja till de matcher ni tror funkar och sen som vanligt, bara hojta om det händer överraskningar

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Cecilia De Spinola

    Spontant tänker jag att ni inte behöver kalla till enskilda matcher. Spelar man inte match så hejar man på övriga som spelar, så att hela laget hänger tillsammans under cupdagarna.

    Bara ett förslag för att få till lite mer lagkänsla. 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2023 Linda Eriksson

    William är i precis samma läge. Kommer hem natten mot 17/6 från Rhodos. Är gärna med och spelar, men kan alltså inte på fredagen och kanske heller inte en tidig morgonmatch på lördagen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 maj 2023 Fredrik Thorild

    Kallelser kommer för respektive match vilket krasst är vår fråga om tillgänglighet, ingen garanti för spel utan bara vårt verktyg för tillgänglighetsfrågan. Alla som har sagt ja till cupen är kallade till alla matcher till skillnad mot serien där vi kallar lite individuellt, sen sorterar vi ut det hela.

    Sen hoppas vi, som Cecilia är inne på, att alla som är tillgängliga dyker upp på matcherna. Vi återkommer om hur vi tar ut lagen till matcherna.

    Förutom det planerar vi övernattning och aktivitet(er). Gemensamma måltider är alltid trevligt. Hör av er till mig eller Mattias om ni vill hjälpa till med nåt eller har idé på aktivitet/mat/etc

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in