Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 IK Wormo 1 0 1 0 1
2 Oxie SK:3 1 0 1 0 1
3 Teckomatorp SK 0 0 0 0 0
4 Stehags AIF 0 0 0 0 0
5 Solröd FC:2 0 0 0 0 0

Match

Oxie SK:3

0 - 0
Häljarps Idrottsplats
Se Procup Häljarp IF:s vårcup 2024
6 april 2024
15:30

IK Wormo

Referat

Referat: Oxie SK:3 - IK Wormo

Cup i Häljarp - alldeles lagom avstånd, alldeles lagom tid - fyra matcher på en halvdag! Vädret - ja...solen tittade minsann fram och det gick ett tag att t o m stå i kortärmat. När molnen kom och vinden ökade blev det dock betydligt kallare. Blött, blött, blött gräs - modigt av Häljarp att satsa på matcher på sin A-plan - men vilken känsla det är att bara få gå på gräs!
Oxie stod för första kampen och laget blev nog lite tagna på sängen. Oxie tog ledning med både ett och två mål - sedan vände de blå - de ger ju aldrig upp - och länge stod sedan matchen lika. MEN i slutminuterna lyckades Oxie få in sista bollen. 16 avslut för de blå - 16 för Oxie sååå en jämn match. Nästa match var mot Teckomatorp och där blv det Torp som drog det längsta strået - matchen slutade 1-3 15 avslut för de blå och 18 för Torp visade att matchen var någorlunda jämn.
Tredje matchen; Stehag. Då tog de blåa över taktpinnen och vi vinner med tre. Kunde vi gjort bättre ? Japp - 23 avslut för de blå och 2 för Stehag som kunde applådera sin målvakt efter matchen! Sedan blev det LANDSKAMP! Danska laget Solröd stod för motståndet och det är roligt att få en sådan match! Grabbarna steppade upp och tog ansvar för sitt land och det slutade med fyra måls skillnad! 22 avslut för Wormo - som förvaltades bättre än förra matchen och 7 för Solröd.
Trevligt medaljutdelning som vanligt i Häljarp och grabbarna såg till att höras över byn ;). BRA JOBBAT!!!