Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Borstahusens BK

Borstahusens IP
3 oktober 2021
10:00

IK Wormo blå

Referat

Referat: Borstahusens BK - IK Wormo blå

Peter hälsade att grabbarna ute i Borstahusen var också lite yra i blåst och på konstgräs och kändes inte igen först men eftersom de aldrig ger upp, så var den tredje perioden så mycket bättre!

Peter och Linda är överens om att konstgräsfotboll är en annan sport helt enkelt och det är en makalös skillnad att spela. Tar lite tid att ställa om. Peter önskade hög press denna dag -men grabbarna glömde bort det i början. Och då bollen rullar betydligt snabbare, måste spelet också få tempohöjning. Men de blåa fick mer och mer ordning på det och som sagt såg tredje perioden mycket bättre ut : ).

Dessutom har policyn varit att vi spelar runt på positionerna för att lära killarna så mycket som möjligt - även om vi vet att någon lämpar sig mer som back och någon annan som forward och den tredje som målvakt. Men killarna är här för att lära - inte vinna. Vi är imponerade av att ett gäng nioåriga och åttaåriga killar faktiskt förstår det här (någorlunda : ) ) och det är inte så länge de grämer sig över en förlust utan de går vidare och tränar och kämpar vidare. Och de får också en självinsikt om vad de själva behöver träna på. Vi hade som beställning i början av denna säsongen att killarna åtminstone skulle få in ett mål i varje match......och när vi nu tittat tillbaka på den här sjumannasäsongen kan vi bara konstatera att det DÄR har de lyckats med med råge! VILKEN insats de gjort! De kanske inte riktigt förstår det till fullo - och kanske inte föräldrarna heller ;D - men vi tränare.....vi vet, vi vet!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Omer Sejdija 1 0 0 0 0 0
Owais Ar-Rawi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng