Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Stehags AIF

Gyavallen, Bäckaledsvägen, STEHAG
19 september 2020
10:00

IK Wormo vit

Referat

Referat: Stehags AIF - IK Wormo vit

Efter 22 år som tränare var det då dags att göra första besöket i Stehag. GPS:en bjöd på en kringelikrokig skogsväg där killarna i Lindas bil fick se rovfåglar, fasaner, kossor och hästar. Björns mamma lyckades skickligt undvika att köra på en tupp.

Stehags idrottsplats (som tydligen flyttats en gång) ligger naturskönt och kan säga att den konkurrerar med Kågeröds mysiga arena. Skog runt om en gör att man mår bra.

VI trodde ett litet ögonblick att vi "tappat" Ahmed och pappa Adam, men några minuter innan matchen så dök de upp.

Taggade glada grabbar som bjöd upp på ett intensivt bra spel där de aldrig gav upp. Efter att ha försökt dribbla några gånger i mitten och stoppats varje gång, började man istället komma på kanterna med högre fart vilket ger resultat! Många snygga inlägg på dessa löpningar och att lagkamrater följde med i anfallet gjorde att det avslutads mycket snyggt. Än en gång visade man också att de senaste träningarna sitter : skott i löpning.Shata och Lucas visade vilken krut de har i dojan!
Yousif tog målet i två perioder och visade att han är inte rädd för någon närkamp. Lucas tog målet i en period och överraskade hemmalaget med en rush över planen och ett snyggt avslut. ALLA grabbar var verkligen aktiva i matchen och visade upp den ena färdigheten efter den andra. En bra morgon i Stehag.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Björn van den Haak 1 0 0 0 0 0
Dino Dedic 1 0 0 0 0 0
Mohammad Shata 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng