Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Eslövs BK röd

Husarängen IP, Eslöv
26 september 2020
10:00

IK Wormo Blå

Referat

Referat: Eslövs BK röd - IK Wormo Blå

Ännu en helg där Linda fick köra inåt landet på väg 17 - men denna gång svänga höger till Eslöv. Och ännu en gång var Linda på en idrottsplats hon aldrig varit på under 22 år.
Lika tråkigt att missa killarnas träning i veckan - lika roligt är det ju att åka iväg på match och se hur träningarna ger resultat.
Eslöv kom in med en hög med ganska stora killar men det tog inte lång stund förrän de lite mindre och yngre blå kom på att de gick att springa förbi. Och det var också de blå som slog in första målet. Det blev en fantastisk uppvisning från killarnas sida där det verkligen bjöds på "vacker fotboll". Mycket passningsspel, bra försvar och inte minst dessa löpningar längs med kanterna som genererade skott eller otroligt fina inlägg. Endi, Max och Owais bjöd också på tre fina perioder målvaktsspel.
Eslöv tog för sig lite mer i närkamperna vilket genererade till något mer mål än de blå. Men vilket fotbollsspel!!
Akhi visade prov på sin fantastiska snabbhet idag och en som verkligen gav de svartröda anfallarna en riktig närkampsmatch idag var Max. Och var och en av de andra i laget visade idag hög klass på sitt spel- ni som inte var med - ni skulle bara sett inläggen, volleyskotten, crossbollarna.......

Andra möten i serien

lör 30 maj 2020, 12:00 IK Wormo Blå - Eslövs BK röd