Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ingelstad IBK Styrelse

Följ

Styrelse

Följ oss för uppdateringar
Följ
Ingelstad IBK
Innebandy
Styrelse

IIBK-förslag till nya bänksektioner - synpunkter idag!

1 feb 2017 3 kommentarer 407 visningar
Peter Hildingsson
3 kommentarer
  • 6 feb 2017 Peter Hildingsson

    Hej!
    Har idag fått återkoppling från den person som kommer att platsbygga bänksektion på läktaren i sporthallen. Bra att man från kommunen/Arena Service argerar snabbt men vill meddela att det kommer inte utföras helt enligt våra önskemål. Följande förändringar har vi nu fått besked om gentemot våra önskemål:

    * Bänksektionerna sätts 80 cm från glasräcket (20 cm längre än vårt önskemål) men mycket tydligt besked att inte kan ställas närmare pga säkerhet för fall över räcket.
    * Bänkarna byggs inte in utan förses med en toppdel. Vi önskade heltäckt för mer gedigen känsla och enklare städning.
    * Bänkarna görs 80 cm djupa, 30 cm mer än vårt förslag. Görs djupare för att klara stående på bänk även när någon sitter framför.

    Under denna vecka kommer en bänksektion (mellan två balkar) att byggas och ”testas”. Om det blir bra tas de hem, målas och monteras tillsammans med resterande bänkar. Framför kiosk och intill utrymningsvägar lämnas plats.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 feb 2017 Anders Karlsson

    Grymt ändå tycker jag. Bra jobbat!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 feb 2017 Peter Hildingsson

    Första bänksektionen byggd och uppsatt. Ovan framgår ett foto på när jag var där vid lunchtid idag (då ej helt monterad och fastsatt, men ska vara så nu enl besked på telefon). Arena Service dock backat på att måla dem. De anser att om vi inom IIBK vill ha dem målade så kan det utföras av klubben. F.n. ej tagit strid om det då viktigaste är att de byggs och kommer på plats.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera