Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ifö Bromölla IF P-16

Följ

P-16

Följ oss för uppdateringar
Följ

Nu kör vi igång!

18 aug 2022 11 kommentarer 335 visningar
Malin Svensson F12/13
11 kommentarer
  • 18 aug 2022 Anna Forsman

    Det ser vi fram emot :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Jennie Ottosson

    Måste ställa en fråga. Är tanken attvi ska betala som vanligt för att våra barn ska "träna" utan tränare??

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Oscar Bokeroth

    Hej Jennie,
    Bra fråga. Alla våra träningsgrupper i alla ungdomslag leds av ideella föräldrar som engagerat sig. På söndag kommer jag vara där och hålla i träningen och förhoppningsvis finns det föräldrar som vill engagera sig även i detta lag framöver. Vi hjälper såklart till med övningar m.m. så att man inte känner sig utlämnad. Det viktiga är att man tycker det är kul att engagera sig för barnens skull, sen är allt annat av sekunder betydelse.

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Thomas Bengtsson f16

    Härligt att de drar igång igen, ni e grymma som ställer upp o tränar dom så länge👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Jennie Ottosson

    Att ideella ställer upp är ju fantastiskt. Vad betalar vi då för? Att man är engagerad kan man ju vara utan att ha den minsta kunskap om fotboll. Ska de bara träffas och sparka boll blir det ju samma som man gör på fritiden hemma. Och kanske är det någon kunnig som stället upp men flera träningar har föräldrar fått ställa upp och hjälpa till i exempelvis nör de spelat en liten match. Har slutat med kaos, gråt och skador. Detta är ju faktiskt inte okej. Det är därför viktigt för mig att en kunnig tränare har ansvar för barnen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Jennie Ottosson

    Självklart menar jag inte något illa. Men är bara realistisk

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Oscar Bokeroth

    Det finns väldigt mycket material att tillgå, och möjligheter till utbildningar som föreningen bekostar. Just nu håller jag på att sätta ihop ett kompendium med övningar som jag själv använt mig av när mitt eget lag var i 6-årsåldern, så att det finns att ta av. De som kliver in kommer få en bra introduktion.

    Avgifterna bekostar: planhyra, material, utbildningar, cuper m.m. Just planhyrorna är ungdomssidans största utgift.

    Vi ser på söndag hur det går. Det kommer nog gå bra.

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 aug 2022 Jennie Ottosson

    Tråkigt bara att det ska vara såhär. Spelar ingen roll om man får ett häfte med övningar när man inte kan regler. Det går ut över barnen. Och när det finns barn som älskar fotboll och som inte kan spela och hutvecklas så är det otroligt tråkigt. Nu är det visserligen bara mitt namn här men flera har pratat med mig om samma saker så det är flera som känner samma sak. Jag kommer inte acceptera att barnen skadar sig om de deltar på träning utan tränare. Vem är ansvarig då? Detta behöver snarare upp till granskning.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 aug 2022 Thomas Bengtsson f16

    Jag hade nog stannat hemma från träningen om jag vore dig. De e inte lätt att hitta någon förälder eller någon annan vuxen som vill eller har tid att ställa upp som tränare, du kanske känner någon? Jag e själv ledare för ett lag i föreningen o skulle mer än gärna ställt upp om jag hade haft tid över. IFÖ är ingen föreningen som kan betala sina ungdomsledare utan man gör de helt ideellt. Alla lag har inte 5-6 tränare som kan vara på plats hela tiden. Som förälder kan man kanske hoppa in o hjälpa till lite om de nu skulle vara nån ledare för lite ibland. De e inget avancerat i den åldern. Tack till Oskar o Malin som nu ställer upp o kör vidare med grabbarna. Hoppas vi kan hitta några tränare snart.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 aug 2022 Julia Nilsson

    Jag ser att detta laget heter PF 16/17, men det verkar bara vara pojkar med? Finns det något lag med tjejer där en tös född 16 kan få prova på?

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 aug 2022 Malin Svensson F12/13

    Hej, Julia😊 Vad kul att hon vill testa fotboll. Tjejer födda-16 tränar på tisdagar 17-18:15 ute på E-planen. Ni är välkomna!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in