18:30

IFK ÅMÅL

Referat: Melleruds IF - IFK ÅMÅL

Bortaseger
Hela Laget var laddat och koncentrerat i den svåra bortamatchen mot Mellerud. IFK tog tag i spelet från början och förde matchen ifrån start. IFK tog ledningen efter en fint slagen frispark av Nazme som Simon mötte med en perfekt nick efter 10 minuter.Flera chanser skapades Nazme hade flera fina skott och två ribbträffar.I andra halvlek fortsatte IFK att spela mycket fin fotboll,och på hörna nickade Mohammed snyggt in 2-0 i 15e minuten.Efter mycket fint passningspel mellan nästan hela laget slog Bilal ett suveränt inlägg som Osama nickade in till 3-0. I tredje perioden reducerade Mellerud till1-3 i 20:e minuten. IFK spelade inte lika bra som innan men hade flera fina chanser att utöka ledningen.Hela laget gjorde en kanonmatch och kunde åka hem med en skön seger,inget gnäll och som vanligt stort tack till Jabr och Nazme som båda spelade fantastiskt