12:40

Borlänge HK

Referat: IFK Nora - Borlänge HK

Hej hopp!!
B-slutspel.....egentligen ganska roligt men med facit i hand ........1:an o 2:an i vår grupp gick till A-final i hela cupen.....så hade det varit häftigt att lyckas gå till a-slutspel.
Vi slog ju faktiskt Kroppskultur sista 20 minuterna av den matchen o de gick verkligen för det då. De hade ju vid en seger med 9 mål blivit gruppvinnare o de hade 9-1 mot oss efter 5 minuter. Då trodde nog ingen i hallen att de inte skulle vinna med mer än 9 mål. Så Vetlanda vår överlyckliga efter matchen då vi satte emot o vände matchen till deras fördel. Vetlanda vann alltså gruppen med vår hjälp.
Borlänge hade vi ju mött i serien tidigare o visste vad vi hade att förvänta oss av dem. Men det knöt sig totalt i början av matchen o de gick snabbt till en 5-0 ledning med massor av tappade bollar av oss.Vi hade verkligen chanser men gör man inte mål så är det svårt att vinna matcher, först på slutet när vi gick ut på man-man lyckades vi bättra på vår målskörd o hyfsa till siffrorna. Då fick även Jihad göra ett mål då deras målvakt försökte göra mål o tappade bollen så Jihad kunde kasta bollen i det tomma målet.
Summering:
INär vi spelar handboll som vi kan då spelar vi t o m jämnt med de absolut bästa på cupen men våra svackor gör att vi tappar matcherna då motståndarna tillåts springa ifrån oss med för många mål.
Alltså en hög högstakapacitet men i våra dalar är vi alldeles för dåliga....ngt vi behöver jobba på.
Tack för en trevlig helg.....o killar........att prata kanske är old-school........men det brukar funka ;) ;)