Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Munkfors A-lag
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från IFK Munkfors A-lag .
A-lag
Följ oss för uppdateringar
Simon Peteri har producerat 40 (21+19) poäng under sina två säsonger i IFK Munkfors. Nu är den 21-årige målfarlige forwarden klar för en fortsättning i IFK-tröjan!
Lagbygget inför säsongen 25/26 fortsätter. Den senaste byggstenen är en förlängning med forwarden Simon Peteri.
– Jag trivs extremt bra i Munkfors och känner att jag vill ha revansch på den gångna säsongen, både för oss som lag och för min egen del. Jag vill bidra med stabilt spel över hela banan, men även vara med och producera framåt.
Sportchefsduon Stefan och Peter Wennerström kommenterar nyförvärvet:
– Var lite begränsad den gångna säsongen på grund av skada. Men har väldigt fina egenskaper som vi kommer ha nytta av. Bra skott och bra tränad.
Simon Peteri representerade moderklubben Färjestad BK ändå upp till högsta J20-nivå. Han spelade även TV-pucken säsongen 18/19.
Därefter blev det två säsonger i Grums IK och 19 (14+5) poäng på 47 division 2-matcher. I J20-laget producerade han otroliga 80 (52+28) poäng på 38 matcher och vann seriens skytteliga två säsonger i rad.
I IFK Munkfors har det blivit totalt 40 (21+19) poäng på 56 matcher under två säsonger.
Det hemvävda lagbygget ser nu ut enligt följande:
Albin Törnkvist, back, egen produkt
Ville Johansson, back, ny från IF Sundsvall J20
Albin Ingman, back, ny från Grums IK
Viktor Chragin-Hansson, back/center, egen produkt
Albin Sundhäll, center, egen produkt
Lucas Berg, center
Samuel Lindsäth, center/forward, egen produkt
Olle Albinsson, forward
Robin Johannesson, forward
Mille Backlund, forward, ny från Sunne IK
Simon Peteri, forward
Robin Törnkvist, huvudtränare, egen produkt
Peter Wennerström, assisterande tränare, egen produkt
Foto: Christer Sundström
Inga kommande aktiviteter
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera