Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Bankeryd F13 (födda 2010)

Följ

F13 (födda 2010)

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Bankeryd
Handboll
F13 (födda 2010)

Information från föräldragruppen

15 okt 2020 8 kommentarer 318 visningar
8 kommentarer
  • 15 okt 2020 Hanna Wahlström

    Hej! Vill även flagga för att Molly W tyvärr inte vill spela några matcher och kommer inte komma på dessa. Mvh Hanna

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2020 Roba Babil

    Jag måste säga att det är väldigt många uppgifter som föräldrarna ansvarar för! Emilia hade med sig 3kalendrar hem under veckan!!. Ska vi stå och sälja stå och

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2020 Roba Babil

    Ännumer???

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2020 Mikael Danling

    Hej,
    Ebba D. Kan inte stå och sälja lotter på fredag 30/10 (hon är i stallet då), hon byter gärna med någon på lördagen istället!
    Mvh/ Micke

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2020 Johanna Johansson

    Hej!
    Förstår att de kan uppfattas lite rörigt i dokumenten, de står beskrivet om båda rollerna i de dokumenten men de är för att man som hallvärd behöver samarbeta med matchvärden 😊 Men du som hallvärd behöver bara fokusera på de som står beskrivet att hallvärden ska göra :) vi stod som hallvärdar förra helgen och de kändes rörigt innan vi kom dit, men sen va de inga konstigheter utan de klarnade på plats. Och som sagt så samarbetar matchvärden och hallvärdarna. Ni kommer fixa de galant på plats, ledarna finns också där att fråga om något är oklart👍 du får gärna ringa mig så ska jag försöka förklara, de är lättare att ta de muntligt än här via text 😊

    När de gäller julkalendrarna så va de ett beslut som togs gemensamt på föräldramötet. De är de enda vi gör från lagets sida. Övriga uppdrag kommer från föreningen och är tyvärr inget vi kan bestämma över.
    Vi från handbollen har inte delat ut några kalendrar än, så de måste komma från någon annan förening/sport? 😃

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2020 Roba Babil

    Vi kan inte heller sälja kalendern den 31:a. Vi är borta hela den helgen! Det är höstlov och många kan vara bortresta då. Kanske ska man hitta en mer lämplig helg.

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2020 Johan Aldenbrink

    Att vi har valt denna helgen har att göra med att vi vet att det är rätt många som säljer kalendern detta år och vi vill vara ute i god tid. Ni som inte kan vara med kan säkert bidra vid ett annat tillfälle.

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 okt 2020 Jennie Calmgren

    Vi är tacksamma om ni kontaktar oss via sms/samtal för enklare kommunikation när det gäller frågor. Gäller det match och träning kontakta ledare, gäller de frågor kring föräldrauppdrag kontakta föräldragruppen.
    När det gäller försäljning av julkalendern så gäller det i första hand att byta med någon annan. Finner du ingen att byta med så hör av dig till Johanna, Alvas mamma.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in