Referat: IFK Björkö - Gunnilse IS 2

CRAWFORD CUP P-94 GRUPPSPELET
-
Sandarna BK - IFK Björkö (0-3)
Björkös mål gjordes av: 0-1 Erik Alexandersson, 0-2 Carl-Victor Andreasson och 0-3 Erik Alexandersson.
Bra start och bra inledning på turnering, vi överraskade Sandarna med snabbt och effektivt passningsspel och utnyttjade Sandarnas misstag på bästa sätt. C-V född -96 satte sig i respekt direkt och fick även stänka in en strut. Bra spel av hela laget.
-
Lerkil IF - IFK Björkö (2-4)
Björkös mål gjordes av: 0-1 Erik Alexandersson, 0-2 Carl-Victor Andreasson, 2-3 Johan Forseström och 2-4 Andreas Forsmark.
En match som hade tre ansikten, första 5 minuterna var vi outstanding och vi gjorde 0-1 redan efter några sekunder, chockstart och det kändes som om vi skulle vinna detta enkelt, men efter det att vi gjorde 0-2 ännu en gång snyggt av vår -96 C-V så tappade vi fokus och fick även 4 frisparkar emot oss som då även resulterade i en 10-meters straff och sedan var det kvitterat 2-2, med sista 3 minuterna så lyfte vi oss igen. Forse dundrar in 2-3 i burgaveln och Adde slår in 2-4 efter en snygg hörnvariant.
-
IFK Björkö - Gunnilse IS (0-2)
Nu skulle vi möta duktiga Gunnilse om vilket lag som skulle bli gruppsegrare och i denna matchen hade vi det svårt att få till något eget spel och viljan var kanske inte fullt på topp eftersom vi visste att vi redan gått vidare till kvartsfinal. Vi skapade några halvchanser samt två halva frilägen av Forse och Erik, men tyvärr inga mål. Nu gällde det att ladda om.
-
KVARTSFINAL
IFK Björkö - Torslanda IK (0-5)
Jämn match i cirka 4 minuter, sedan tog Torslanda över allt mer och vi hade svårt att hänga med i försvarsarbetet, inte mycket att snacka om även om siffrorna blev lite stora. Torslanda var bättre och mer samspelta, vi hade svårt med positioner och med rörelsen utan boll.
Trots allt en godkänd turnering från våra 94:or och givetvis till vår 95:a Adde och våra 2 96:or C-V och Johan som var med, ni skötte er uppgift med den äran.
Vi pratade målsättningar innan turneringen började och som alltid är det att gå vidare från gruppspelet och allt annat däröver är bonus, så helt OK killar och bra kämpat tycker dagens coach Hasse.
-
Torslanda vann även semifinalen och har nu gått till final, där man skall möta Gunnilse från vår grupp, ett Gunnilse som slog ut Hälsö i en spännande semifinal som avgjordes efter förlängning och golden goal.