Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BP Ungdom P13-9

Följ

P13-9

Följ oss för uppdateringar
Följ
BP Ungdom
Fotboll
P13-9

Övergång till nya appen

29 jan 2023 12 kommentarer 340 visningar
Maja Uddenberg Lagledare
12 kommentarer
  • 30 jan 2023 Erhan Celik

    Hej
    Det var trevligt med nya appen,
    Ville bara säga att när vi fick plats första gången i BP några år sedan så var jag och Reis jätte glad att han fick komma in på en riktig bra lag, vi var jätte nöjda tills efter sommaren tyvärr, upprepade gånger så har det förekommit tjafs och bråk i laget med vissa barn, vi har försökt att lugna ner pojkarna upprepade tillfällen, men tyvärr så har det inte blivit bättre, vi tycker att ingen i laget är bäst, alla har sina gillade positioner och dag.
    Som sagt så både Reis och Vi är trötta på massa skrikande i laget, därför har vi bestämt oss att söka på ett annat lag i framtiden.
    Med vänlig hälsning, Celik

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Mervat Shaba

    Så tråkigt att höra att fina Rais/ni välja sluta, vi önska er det bästa i framtiden men med den anledningen som ni välja sluta för så vill vi också lyfta upp att vi litar på ledning som är på plats att lyssna på barnen som går fram och ber om hjälp för han bli kränkt på sin träning, ingen behöver använda fula ord tycker vi för det använder inte vi hemma iallafall, att höra att man är sämst i laget på flera träningar av en lagkamrat är också oacceptabelt .
    Hoppas att inte flera behöver sluta med samma anledning vi vill att killarna ska ha roligt framförallt inte massa tjafs.
    Tack på förhand
    Mervat

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Marcus Hellman

    Extremt sorgligt! Jag personligen, och våra tvillingar Alex och Fille, har noterat samma och även pratat med tränarna om detta. Riktigt synd att det har gått så här långt. Inget som ska tolereras över huvud taget. Vi kommer också söka oss till annat lag om vi inte kommer till rätta med detta. Fotboll ska vara kul när man är 9 år. Dags för ett föräldramöte?

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Carime Restrepo

    Jättesynd att höra detta, en sån kränkande behandling borde tas direkt av ledarna och inte låta detta gå så långt. Barnen har haft en jättehärligt stämning och inget barn borde sluta pga detta. Enligt BPs värderingar så ingen ska känna sig utanför och/el mobbad och detta borde vi som föräldrar, ledare och barn följa så att vi alla bidrar till en härlig miljö där barnen utvecklas och visar respekt för varandra. Jag håller helt med att vi borde ha en föräldramöte tillsammans med Tommy så att han tar del av situationen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Vita Lakstigala

    Vi har lyftat den upp flera gånger… Vi har pratat med Viktor innan, och han sa direkt- den måste slutatas direkt, eller den barn som gör så få inte komma på träning ! Men nu, ingen och igen… Reis är verkligen ledsen och orkar inte mer, han vill ha roligt och utvecklas i Futbolträning och gå framåt , inte tappa massa tid med bråk, och höra hela tiden att han är sämst, kan inget ovs!
    Alla är bra, de är bara 9 år, de lär sig! Och vi alltid pratar med barnen hemma att ta den inte personligt, men det finns gräns nånstans !
    Ni måste verkligen prata med barnen hemma och se att de lyssnar lite och tänk lite! Annars den lag försvinner !

    Allt bäst till er 🌸👋

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Kelly Castro

    Vår son har också upplevt samma sak.
    Hälsningar Kelly (Joels mamma)

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 carolina Vasquez

    Vad tråkigt att höra , tyvärr många barn i laget upplevde sådana situationer. Noll tolerans till dessa situtioner ,men jag undrar om alla gör sin del för att sluta med det? Från trännare till oss som föraldrar . Det gick för långt , hoppas att det ändrar sig snart och ingen mer ska behöva byta lag. (Adrians mamma)

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Heron Simon

    Jättetråkigt att höra att Reis känner så och att ni väljer att sluta. Synd att denna konversation inte hållts tidigare innan beslutet om att sluta tagits (förhoppningsvis kunde detta ha förhindrats). Vi önskar er all lycka! Det är helt klart en viktig fråga att lyfta och vi alla måste jobba tillsammans och prata med våra barn om detta. Sen vill jag tillägga att barnen har superkul på träningarna tack det fina jobb Maja, Abbe, Christian (och nu) Wille gör. Men med det sagt är ett barn som mår dåligt ett för mycket och vi måste jobba med detta tillsammans! /Salina (Aura och Isseys mamma)

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 jan 2023 Suzan Metto

    Hej! Jag bli uppriktigt ledsen av att höra att våra barn inte klarar av att vara schyssta mot varandra. Att sluta för att man känner sig kränkt eller mobbad är fruktansvärt. Det ska inget barn känna. Jag blir också helt förbluffad över att detta tycks ha passerat mig! Jag har inte hört något kring problematiken. Vi behöver alla prata med våra barn, enskilt och tillsammans i laget. Jag håller med om att ledarna gör ett kanonjobb, men mer måste göras och alla måste hjälpas åt. Jag instämmer också med inlägget ovan, hur kan detta inte ha kommit upp först nu? Finns det något vi kan göra för att hjälpa Reise att inte sluta? Och vi behöver fånga upp allt som sker på plan, vi föräldrar behöver nog vara med på träningarna under en period för att se vad det är för språkbruk som förekommer och vilka konstellationer som behöver brytas. Mvh Suzan (Filip och Alexanders mamma).

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2023 Marcus Hellman

    Tack till tränarna som arrangerade konstruktivt team-building-möte med barnen idag! Jag försökte även sammanfatta ett informellt möte några av oss föräldrar tog samtidigt i rummet bredvid men det verkar inte fungera att skriva här nu. Testar skicka igen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2023 Marcus Hellman

    ...nu verkar det funka. Det vi pratade om är att det akuta är att barnen alltid bemöter varandra med respekt och konstruktivt pepp, på planen, och utanför. Både på träningar och matcher. Både inom laget, men även mot motspelare, domare, osv. Bra att prata i generella termer om hela laget, MEN ytterst viktigt att tränarna ingriper direkt i specifika situationer på träningar och matcher där detta brister. Att tydligt markera att destruktivt och negativt beteende mot varandra inte har någon plats i detta lag, och inte i fotboll generellt. Jag tog även på mig rollen att framöver försöka samordna feedback från föräldrar och framföra till tränare och ledare. Mot bättre tider av mer fair play!

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2023 Marcus Hellman

    ...det som också diskuterades är vilken typ av ambitionsnivå det här laget har rent fotbollsmässigt. Det är ett fantastiskt lag fullt av talanger men inte elitsatsning/akademi. Vi upplever att det är mycket viktigt med transparens och förståelse så alla tränare, ledare och föräldrar är medvetna om hur vi alla ser på detta. Känn er fria att korrigera mig i allt ovan, eller lägga till sådant jag glömt. Hörde rykten om att det planeras stormöte med klubben och föräldrar samt även ett möte med tränare, ledare och föräldrar i vårt lag. Kring 13 mars(?). Mvh Alex och Filles pappa

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera