2 oktober 2021
12:00

IF Brommapojkarna 9

Referat: Karlbergs BK Vit 3 - IF Brommapojkarna 9

Matchen mot Karlsberg är säsongens sista i Sanktan och högst sannolikt vår sista femmannamatch.

Den unga domaren hade knappt hunnit blåsa igång matchen innan Olle vann bollen och satte den i mål. Motståndaren var dock ganska stark och efter fem minuter utnyttjade de en liten miss i vårt försvar och satte in 1-1. Några minuter innan paus var deras målvakt ute och skulle ta en inspark som en påpasslig Elliot snappade upp och satte i öppen bur.

Andra perioden börjar ganska jämnt och det är först mot slutet av perioden målen kommer. Först genom Elliot efter ett fint förarbete av Gustav från en inspark. Sedan reducerade Karlberg till 2-3 på ett långskott med flytväst.

Sista perioden var rätt så jämn chansmässigt, men Elliot får ihop till ett hat trick på vad som är mer eller mindre en kopia på det förra målet, men den här gången kommer Gustavs inlägg från en hörna.

Även om resultatet kan tyda på att lagen inte var så olika varandra så var det vi som stod för finliret och passningsspelet. Vi lyckades med både väggspel, genomskärare och djupledspassningar. Med andra ord en finfin avslutning på säsongen. Fred var solid som försvarare och Oliver stod i mål hela matchen och hade en rad fina räddningar. Kapten för dagen var Sami och det gröna kortet gick till Oliver.