7 juni 2020
11:00

Ängby IF Svart 1

Referat: BP12-9 - Ängby IF Svart 1

Det är alltid spännande med lokalderbyn, kanske särskilt när man går i samma klass och spelar i samma innebandylag som motståndaren. Det här var en ”ärvd” match från ett annat BP-lag och vi anade att det skulle bli en tuff match. Men vi fick en väldigt bra start och efter bara sju minuter stod det 3-0 till oss. Gustav hade en speciellt bra period på högersidan och stod för en jättefin målgivande pass till Olle innan han själv satte in ett snyggt mål efter samspel med Oliver. Ängby reducerar till 4-1 med ett snyggt solomål strax innan första pausen.

I första perioden spelade killarna väldigt organiserat och fint, i andra perioden var det lite mer individuellt spel. Det blev bara två mål i andra perioden, ett till vardera lagen, och både kom efter individuella prestationer.

I tredje perioden går BP åter starkt ut och Elliot gör sitt andra för dagen efter underbart förarbete av Sami. Sedan gör Sami också mål själv, men fyller på assiststatisktiken med två målgivande passar till, till Jacob och Ted. Elliot fullför sitt hat-trick sekunder innan domaren blåser av matchen. En som hade en väldigt bra dag på planen var Felix, som var tredje sist på väldigt många av våra mål.

Kapten för dagen var Olle och det gröna kortet gick mycket välförtjänt till Sami.