26 september 2020
11:00

AIK FF 5

Referat: IF Brommapojkarna 9 - AIK FF 5

Sista matchen för säsongen mot ingen mindre än AIK. Första perioden var ganska jämn, men vi hade övertaget även om bortalaget var farligt framme vid några tillfällen. Det som krävdes för att bryta dödläget var att Elliot vinner bollen på mitten och rusar fram – och gör mål med vänster fot.

Andra perioden är bara tre minuter gammal när Sami dubblar vår ledning. Några minuter senare tappar vi bollen på vår höger sida och AIK sätter in 2-1 och är tillbaka i matchen. Men strax innan andra vilan är Sami framme igen och vi går till paus med 3-1.

Helt i början av det som skulle bli en tokig tredje period spelar Oliver fram Sami till sitt hat-trick och allt verkar lugnt. Men nej, AIK:s nr 7 gör tre snabba mål. Han har lite flyt med två av målen, men långskott kan fort bli knepigt på en våt konstgräsplan. 4-4 och matchen är helt öppen. Då passar André på att göra två snabba mål med hjälp av Elliot och Gustav. Dagens coolaste assist kommer kanske från målvakt Ted som klarerar och passar bollen till Olle som inte låter sig be två gånger. 7-4 och en extra påse lördagsgodis till alla. Elliot fick igen det gröna kortet, det börjar bli fullt på väggen där hemma nu…