24 oktober 2021
17:00

Ingarö IF 2

Serien avslutades med seger

Seriens sista match började med att domaren inte dök upp, så undertecknad fick återigen ta fram pipan och agera rättsskipare.....

Killarna tog tag i matchen direkt och Yaman höll sig framme både en och två gånger men bollen ville inte gå i mål. Tredje gången gillt som vi brukar säga....i 23:e minuten fångade Yaman upp en boll i straffområdet och satte dit 1-0.
Vi fortsatte att äga matchen även om Ingarö stack upp i kontringar då och då. Felix (inlånad från 05-17) slog en del långa fina bollar på djupet till både Ludde och John men ingen som resulterade i mål.
Men i 37:e kom utdelningen. Ett fint anfall där bollen slås på djupet till John som slår in bollen snett inåt bakåt till Ludde som inte har några som helt problem att sätta dit 2-0.
I början på andra punkterar vi matchen direkt när Ludde sätter dit 3-0. Sedan blir det en period när vi dribblar lite för mycket och inte låter bollen göra jobbet. Dock har vi både ett skott i insidan på stolpen (John) och en nick i ribban (Albin) där det var nära till 4-0.

I 31:a håller sig Abbe framme i straffområdet och petar in 4-0 innan Ingarö fem minuter senare sticker upp i en kontring och trycker dit 4-1 intill Adams första stolpe.
I matchens sista minut håller Ludde bort en motståndare vid straffområdeslinjen och Edvin kan smälla dit slutresultatet 5-1.

En bra genomförd match där vi kunde gjort några mål till om efektiviteten varit lite bättre.

Träning mån och tors och träningsmatch mot Ängby på onsdag.