29 mars 2015
15:00

BP P05-26

Referat: BP P05-3 - BP P05-26

I sista gruppspelsmatchen i Nissan Bromma Cup mötte vi P05-26. Vi tar tag i taktpinnen direkt och verkar ha glömt bort förlusten på Älvsjö IP. I 4:e minuten får Alvin bollen av deras målvakt och han gör inget misstag utan sätter dit 1-0. I slutet på halvleken har Adam och Viktor N ett snyggt väggspel som slutar med att Adam spelar fram Viktor N som enkelt rullar in 2-0.
I början på andra har Oskar och Lucas ett fint samspel där Lucas spelar fram Oskar som gör 3-0. I 12:e minuten så sätter Alvin dit 4-0 fint framspelad av Lucas. I matchens sista minuten kommer ett annorlunda mål. Joel står i eget straffområde och spelar till Adam på högerkanten. Han sätter fart och dribblar förbi en motståndare på egen planhalva och ytterligare en motståndare på offensiv planhalva och helt plötsligt är han fri med målvakten och rullar in slutresultatet 5-0.
Starkt av killarna att så snabbt skaka av sig den tidigare förlusten och på ett fint sätt ta tag i matchen från början till slut.