27 november 2021
10:00

Ingarö IF

Referat: IF Brommapojkarna-3 - Ingarö IF

Välspelad match i 40min från tjejerna och vi tar tidigt tag i taktpinnen och bryter högt upp i plan och skapar lägen. 1-0 kommer efter att Nellie först skjuter, Ella skjuter på returen och sedan tar Nellie hand om den returen och kan placera den i mål. Skönt start!
Vi rivstartar även andra perioden genom att Molly avslutar ett riktigt fint anfall fram till 2-0 och när Hannah sedan kan placera in bollen till 3-0 vid sidan av målvakten har vi bra läge inför avslutningen.
Tredje perioden är lite svagare offensivt men vi håller å andra sidan tätt bakåt vilket var huvudmålet och vi går in i fjärde och sista perioden med en trygg ledning. Vi skapar en del chanser mot slutet men matchen slutar 3-0. Bra spelat där vi offensivt stundtals hittar längre passar med färre nudd vilket skapar mycket fina ytor och chanser. Defensivt jobbar vi bra och de gånger vi släpper till avslut är Sofie stabil och fick även göra några fina parader på närskott. Grym match!