Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BP Ungdom P05-2

Följ

P05-2

Följ oss för uppdateringar
Följ
BP Ungdom
Fotboll
P05-2
BP Ungdom

Fotografering vid nästa träning

27 apr 2014 10 kommentarer 536 visningar
10 kommentarer
  • 29 apr 2014 Henrik Alexander

    På träningen idag så tog jag bilder på alla som var på plats idag. Bilderna på barnen och ledarna är nu inlagda på vår hemsida under rubriken "Truppen". Vi får komplettera med de som saknas vid nästa träningstillfälle.
    -Henrik

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 maj 2014 Julio Olivera

    De blev mycke finna bilder Henrik. Med vänlig hälsning Julio

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 maj 2014 Henrik Alexander

    Tack! Nu hoppas jag att kunna fånga de tre sista på bild på träningen i morgon så alla killar + ledare är inlagda på hemsidan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Daniel Shahnazari

    Hej till er alla
    Fina bilder , ja , men vi behöver egentligen även fina och kunniga tränare som ska träna våra barn .
    det verkar ej hända något och våra barn fortfarande ej kan spela som de andra lag som jag var med tittade på .

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Erik Westerberg

    Personligen tycker jag att tränarna gör ett utomordentligt jobb med våra barn och att de utvecklas inom fotbollen samt har roligt under träningarna/matcherna!
    Hälsar Sofia

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Love Hofling

    Jag tycker också tränarna gör ett jättebra jobb och killarna har ju så kul ihop vilket för oss är det viktigaste. Hälsningar Sara

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Sixten Törlind

    Godmorgon alla! Tränarna är kanon och Henriks engagemang för denna hemsida är en superg påminnelse för oss stressade (läs glömska) föräldrar. Barn i denna ålder utvecklas olika, tar till sig information olika. Detta kommer med tiden att jämna ut sig a...det jag dock INTE tycker om är att bara vara kritisk och sen inte komma med något eget konkret förslag själv. Varför inte engagera dig själv och ta tränarrollen då?
    Mitt glas är i alla fall halvfullt....
    Patrik

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Linda Andreasson

    Hej, som många redan skrivit så tycker även jag att det viktigaste för killarna är att de har roligt tillsammans både på träning och match.
    Under de kommande åren kommer de fortsätta att utvecklas och få mer erfarenhet ju fler matcher som spelas och då de är olika individer kommer utvecklingen ske i olika takt.
    En utmaning för alla spelare, tränare och familjer är att lära våra barn att känna glädje i träningspass och vinst i matcher men också att kunna hantera en förlust, att man faktiskt kan vända det som känns tungt och tråkigt till något positivt. Det kommer de ha med sig hela livet både på och utanför planen.
    Jag tycker att tränargruppen gör ett kanon jobb med våra barn, vi får inte glömma att de ställer upp för våra barn ideellt på sin fritid!
    Mvh
    Linda

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Hugo Törmänen

    Hej, jag tycker även jag att tränarna och administratörer gör ett bra jobb på sin fritid. Tack för det! Vill vi att barnen ex ska träna mer så behövs det fler tränare och ytterligare stöd från oss föräldrar. Det är viktigt att vi visar killarna vad god laganda är och även hjälper tränarna vid träningarna om vårt eget barn behöver en påminnelse. Jag känner att det vore bra om vi kunde ha ett föräldramöte (utan barn) där vi kunde prata ihop oss. Kanske först klassvis först för att förenkla. Då kan vi ex ta upp frågor som hur vi föräldrar kan stötta ytterligare, ordning"regler", laganda, fotbollsglädje mm. Kort sagt hur vi vill att laget ska vara. Kanske kan det leda till positiva förslag till laget. Jag föreslår att föräldrarna till barn i 2C träffas. Vad tycker ni? Har någon en idé om tid och plats? Hälsningar Cecilia

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 maj 2014 Daniel Shahnazari

    Mitt åsikt kanske tolkas på olika sätt , Henrik gör ett bra jobb , jag är väldigt tacksam för det , men han är en förälder som alla andra som frivillig vill träna upp våra barn men han är ej en utbildad tränare , antar jag . Det som jag menar är att vi betalar avgifter till BPs IF och de ska se till att anlita en utbildad tränare och se till våra barn ska träna fotboll på ett bättre och rutinerade sätt .
    Vi kan lika gärna samla och träna upp våra barn på våra fritider träna våra barn utan att betala onödiga avgifter .

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera