Skön seger i vår hemmaborg.

Första perioden
Riktigt bra start!
Efter 0.47 ligger bollen bakom Landskronas målvakt. Målskytt Gustav Bertilsson.
2 minuter senare är det dags igen. Denna gång är det Ludvig Lindahl som hamnar i målprotokollet.
Det var en sån här start vi önskade oss. Men Landskrona vill nåt annat och är inte på nåt sätt ofarliga.
Det kommer både en reducering, samt kvittering. Vad händer?

Lyckligtvis lyckas vi svara omgående. Simon Zerai ser till att vi åter tar tag i taktpinnen med att sätta 3–2.
Men det känns lite spänt, känns som våra killar har minst en växel till att lägga i.
Första perioden slutar 3-2..

Andra perioden
Vi har lite svårt att hitta tempo i våra löpningar och förflyttningar. Detta är något som påverkar vårt passningspel.
Våra spelare skall ändå ha beröm att dom hela tiden försökte hitta lösningar och fortsätter kämpa och peppa varandra.
Vi får 2 st utvisningar mot oss som vi klarar av med ett stabilt boxplay. Stort glädjeämne är dagens hemmamåls Brian som gör sin första match från start. Det är mycket tack vare honom som det är killarna som sitter i förarsätet.
Vi vinner andrda perioden med 2–0 utan att imponera. Målskyttar: Jerry Idström och Filip Darlin.

Tredje perioden
Vi börjar tredje perioden bra och får redan efter 6 sekunder chans att spela powerplay.
Något vi utnyttjar. Det tar inte mer än 1 minut innan Landskronas målvakt får plocka ut bollen bakom sig. 6-2 och en fyramålsledning. I tredje perioden drabbas Landskrona av rätt många utvisningar och det avspeglar sig.
Vi vinner sista perioden med 5–0. Målskyttar: Filip Darlin och Ted Nilsson turas om att göra mål.

Men matchens behållning är trots seger och 3 pinnar straffräddningen som Brian gör med 30 sek kvar av matchen! Gött jubel i hallen när han följsamt följer med och räddar.
Slutresultat 10-2

Spelare/ledare tackar vår ”Gössepublik” som kommer ner till hallen och stöttar oss även när vi som idag där vi inte spelade vår bästa bandy. Vi hoppas att ni kommer på nästa hemma match mot Åby/klippan