Vi kom till spel utan 4st ordinarie spelare Nordqvist, Olle, Micke och Kullen.
Redan där hade vi tappat 3 st backar.
Inlånade för dagen från U-laget: Mange Persson och Matte B som gör det förbannat bra

Första perioden:
Förslöv börjar med ett passivt spel. Vi har svårt att komma in framför deras mål. Efter ett tag så börjar matchen komma igång och det böljar fram och tillbaka. Förlslövs skärpta är något vassare än vår, och innan 1:a perioden är till ända så har Förslöv både gjort 1-0 och 2-0. Målen är det intfe så mycket att orda om.

Andra perioden:
Förslöv har mer boll mer än oss. Men vi gör ett sjuhelvetes bra jobb i försvaret och Walter i målet var riktigt tät.
matchen böljar även i den andra och vi har märkbart svårt att få in den förbannade bollen. Vi har bra lägen och till och med en straff med oss. Ted tar straffen men tyvärr vinner Förslövs målvakt den kampen. Andra perioden slutar mållös.

Tredje perioden:
Kändes som vi var på gånga att komma ifatt. Men så får vi en utvisning på Mange. Måste säga att jag har svårt att acceptera den. Kamp vid sargen där Mange helt just tryckte till med axel mot axel. Tycker dom faller rätt lätt men att våra står upp i alla moment i matchen. Men så blir det spel 5-4. Förslöv slänger in en slump boll som träffar Arnessons ben och så klart rullar bollen in i mål med knappt styrfart 3-0 är ett faktum.

Men inte ger vi upp utan vi gör mål på ett frislag (Inövad variant). Ted passar Ludde som trycker till bollen och rätt upp i klykan. så då kändes det att 3-3 är inte omöjligt. Tyvärr spolas den tanken bort då Förslöv trycker in 4-1 då trodde nog många i hallen att vi skulle tjoja ihopa. - Men detta laget är fan helt otroliga på att ge järnet tills tutan tjuter.

Vi tar time out när det är 9 minuter kvar och trycker på högre upp i banan och får ett bra tryck på dom.
Och till slut får vi en ny straff som Ludde missar när han skall lägga in den i mål.
Vi plockar ut Walter och lirar med 6 utespelare och trycker på mot Förslöv som inte har nåt farligt anfall mot oss.
Synd att vi missade våra målchanser i denna matchen. Vi bjöd upp till kamp med ett decimerat lag och gör det riktigt bra. Skall bli riktigt kul att möta dom hemma i Wildboarcastle.

Till sist... såna här matcher bör alla ungdomslag se. Man spelar tills klockan tjuter så om det står 100-0 på resultattavlan.