31 oktober 2021
10:30

Häljarps SK P07

IBS Svedala P 07-2 - Häljarps SK P07

I helgens match mot IBS Svedala fick vi tyvärr inkassera vår första förlust i årets seriespel. Svedala ställde upp med ett väldigt löpstarkt lag, och lyckades under första perioden komma förbi vid några tillfällen. För ovanlighetens skull såg vi lite stressade ut, men efter hand började vi spela bättre och tog över matchen. Dock underläge 5-2 efter första perioden och en hel del frustration smög sig in i laget. Man kan förstå varför killarna reagerade, eftersom vi även i denna matchen presterade väldigt bra innebandy under stora delar av matchen. Tyvärr fick vi dock inte in bollen i mål (jo, faktiskt två gånger, men båda målen dömdes bort). Hursomhelst, under periodvilan inför tredje perioden lyckades alla få tillbaka kylan och sista perioden var en enda lång press mot motståndarmålet, vilket nästan räckte hela vägen fram till kvittering. 6-5 till Svedala blev slutresultatet. Såklart lite trist med en förlust och en match i uppförsbacke, men det var ännu ett tillfälle där grabbarna är det spelande laget, vilket vi verkligen tar med oss!