16 oktober 2021
09:30

Häljarps SK P07

IBK Lund P07/08 Svart - Häljarps SK P07

Säsongens andra match spelades i fina Lerbäckshallen i Lund. Efter en kall väntan utanför hallen lyckades till slut domaren låsa upp så att matchen kunde spelas. Laget började fint med bra spel och tålamod, men tyvärr slank ett par tidiga mål in bakåt. Därefter lyfte spelet mer och mer, vilket resulterade i både reducering och kvittering innan periodvilan. Fortsatt bra och kontrollerat spel under andra perioden, men Lunds målvakt stog i vägen för de flesta avsluten och vi fick bara med oss ett mål framåt. Våra motståndare fick nöja sig med en och annan kontring, vilka försvaret och Adrian avvärjde alla gånger utom en. 3-3 inför sista perioden, men fortsatt ingen stress hos killarna som spelade konstruktiv innebandy med bra rörelse och stenhårt jobb. Lund lyckade trots detta få in ett par mål och vi hamnade i underläge 5-4. Mot slutet fick vi chansen att spela powerplay, och trycket mot Lundamålet fortsatte. Mycket rättvist lyckade vi till slut trycka in kvitteringmålet och matchcen slutade 5-5. Spelmässigt väldigt väl genomförd match, och vi var nog många som tyckte att laget förtjänade ett par poäng till!