Horndals IF

Referat: Östansbo IS U - Horndals IF

Östansbo IS U - Horndals IF 2-0 (1-0)

Förlust i bortamatchen mot Östansbo U.
En ganska jämn match där dock motståndarna hade bättre bollkontroll än oss. Våra första tillslag var inget att hänga i julgranen. Likaså våra passningar som hade allt för många feladresser för att vi ska vara helt nöjda. Det blev dock lite bättre i andra halvlek där vi hittade rätt i en del kombinationsspel.

Annars var iallafall inställningen där och faktiskt så kunde det ha slutat hur som helst ändå. Vi vann det mesta i luften. Vi skapade även en hel del hörnor som vi var väldigt farliga på. Både Magnus Sjöström och Albin Sjöström nickade bolluslingen tätt ovanför/utanför virket. Inte flytet och skickligheten med oss i avsluten helt enkelt.

Vi låg under med 1-0 i halvtid och vi hade några kvitteringschanser innan de gjorde 2-0 i slutet av matchen.

Noterbart var att vi fick en frilägesutvisning på Simon Jansson i slutet av första halvlek. Konstigt beslut då vi hade ett par backar som täckte längre ner i planen. I samband med det blev det en del gruff så även motståndarna drog på sig ett rött kort. Resten av matchen spelade vi alltså 10 mot 10.

Nästa träning nu på torsdag, 18-19:30 (Rossliden). Ingen träning i morgon alltså.