Horndals IF

Referat: Hälsinggårdens AIK - Horndals IF

Hälsinggårdens AIK - Horndals IF 1-1 (0-1)

Oavgjort mot Hälsinggården i seniorcupen med slutresultatet 1-1.

En jämn match där vi mötte lite griniga spelare, bevis på det var 2 utvisningar för hemmalaget i sista minuten där de kom in fult i situationerna.

Vi började bäst och tog också ledningen tidigt i matchen. Fin djupledsboll av Milad Sarwari till snabbe Ossy Nylander som sedan slog ett fint pass i sidled till Måns Karlsson-Mård. Han i sin tur placerade bollen behärskat i mål. Fint och effektivt anfall enligt skolboken. Vår ledning stod sig också i halvtid.

I andra halvlek böljande spelet lite fram och tillbaka. Hälsinggården kvitterade till 1-1 ganska tidigt i halvleken. Det resultatet stod sig matchen ut.

I ärlighetens namn var det väl ingen bra match av något av lagen. Fanns ljuspunkter även denna match men även saker att slipa på. Ju tröttare vi blev, desto större avstånd mellan lagdelarna blev det. Inställningen var helt OK hela matchen och våra unga killar stod upp bra mot en hel del griniga motståndare.