11:00

Fors IK

Referat: Horndals IF - Fors IK

Horndals IF - Fors IK 1-5 (0-4)

En första halvlek där Fors var bättre än oss. Tyvärr var vi inte då på tårna rent försvarsmässigt på andra och tredje våg emot oss. Tre av målen var rena markeringsmissar där vi glömde bort vår motspelare och bara tittade på boll. Det får vi lära oss av.

I andra halvlek ryckte vi upp oss rejält och hängde med riktigt bra. Ett bevis på det är att halvleken slutade 1-1. Beröm till hela laget för moral att fortsätta kämpa trots underläge, det gav resultat och vi visar att vi faktiskt kan spela fotboll.

Horndals mål (1-5) gjordes av Magnus Sjöström som tryckte in bollen efter en fin frispark slagen av Albin Sjöström.

Återigen kan vi notera att vi ställde upp med 6 pojkspelare i seniorsammanhang. Bra jobbat grabbar! Ni är framtiden och kommer att lära er mycket av det här även om det går tungt rent resultatmässigt i år!