11:00

Långshyttans AIK

Referat: Horndals IF - Långshyttans AIK

Horndals IF - Långshyttans AIK 0-3 (0-1)

Ännu en förlust till handlingarna. Denna gång hade vi ändå ett hyfsat lag och med 3 avbytare, bara några ordinarie spelare borta.

I flera tidigare matcher i år har vi varit det bättre laget i första halvlek, så också idag. Vi hade hög press, det mesta av spelet och flest chanser. Det som fattades var att sätta de klara lägena vi fick. Rättvist resultat i halvtid kanske hade varit 3-1 till vår favör men istället stod det 0-1... Surt men det är ju vårt eget fel. Vi har inte riktigt självförtroendet när vi kommer till avslut.

Andra halvlek är sämre överlag och LAIK kan kontra in 0-2 på ett misstag där vi inte klev upp på markering eller mot bollen i tid. Efter det lyfte vi upp laget ytterligare och spelade sista 20 minuterna med en 3-backslinje. Vi fick chansen att reducera till 1-2 då vi fick en straff tilldelad men den slogs tyvärr över målet. I stället kunde LAIK på slutet kontra in även 0-3 som också blev slutresultatet.

Summa summarum så måste vi sätta chanserna men vi måste steppa upp ytterligare på planen för att börja ta poäng. Till nästa match (som också är säsongens sista) är minst 5 av dagens ordinarie spelare ej tillgängliga. Det blir såklart tufft men vi får kämpa på. Börjar redan nu fiska efter spelare till den matchen.