10:00

Aspeboda SK

Referat: Horndals IF - Aspeboda SK

Horndals IF - Aspeboda SK 8-2 (2-1)
Storseger mot Aspeboda i dagens träningsmatch! Riktigt bra med HIF-ögon sett. Äntligen börjar vi spela fotboll så som vi pratat om. Vi har tålamod, låter bollen göra jobbet samt snackar. Oftast tar vi också rätt beslut och passningsalternativen är många. Idag höll vi ihop laget och utnyttjade hela planen. Även kanterna kom med bra i spelet, speciellt på högerkanten (Fredrik K) som gjorde en hel del fina inlägg. Det var vår match från början till slut. Ändå var det Aspeboda som tog ledningen efter 19 minuter, för övrigt deras enda målchans den första halvleken... Vi nedslås inte av det, utan trummar på och går också till halvtidsvila ned 2-1. I den andra halvlek lossnar målskyttet för oss och vi går ifrån till 8-1 innan Aspeboda fastställer slutresultatet till 8-2 (deras 2:a "chans" totalt under matchen). Bra utdelning med andra ord. Ska sägas att båda deras mål släpps in lite väl lättvindigt. Målskyttar för HIF idag: Sjössa (2 st), Abbe (2 st), Javad (2 st), Martin W och Robban B varsitt. Sammanfattningsvis kan vi säga att hela laget gjorde en mkt bra insats och denna seger var en riktig lagseger! Så här ska fotboll spelas! Fortsätt så!