Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hampetorp-Odensbackens IF Fotbollslek

Följ

Fotbollslek

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hampetorp-Odensbackens IF
Fotboll
Fotbollslek

Poolspel 3 mot 3 21-22 september

22 aug 2019 4 kommentarer 258 visningar
4 kommentarer
  • 9 sep 2019 Ana Jakobsson

    Hejsan! Jag har blivit utkikad från sms:en så jag ser inte hur upplägget för poolspel ser ut nu t helgen. Kan du vara snäll och lägga t mig eller Maila mig ana.jakobsson@gmail.com eller sms 0735269729

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 sep 2019 Tony Olsson

    Det finns ännu ingen info mer än att vi har anmält två lag från HOIF och att vi har önskat lördag som speldag. Man spelar bara en av dagarna. Så fort vi får mer info lägger vi upp det som en nyhet här på sidan.

    Vi har inte använt oss av funktionen för sms-utskick i den här gruppen så du har inte missat någon info där. Om det är så att laget.se strular så rekommenderar jag att man tar kontakt direkt med supporten på laget.se. Det är det smidigaste sättet att få allt att fungera som det ska.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 sep 2019 Henrik Windahl

    Hej!
    Vincent Windahl är anmäld till Poolspel 3 mot 3 21-22 september, men vi har tyvärr fått förhinder och kan ej delta, hittar ej någonstans att avregistrera.
    Med vänlig hälsning Henrik

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 sep 2019 Tony Olsson

    Det går bra att meddela så här. Jag är osäker på om det går att ändra när anmälningstiden har gått ut. Är det ytterligare någon som vill följa med så går det fortfarande bra att anmäla sig. Vi har ännu ingen info om tider. Det enda vi vet är att vi kommer att ha lördag som speldag. Jag gissar att spelschemat kommer idag eller på måndag.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in