Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 22 apr 2014 PG

Rättvis seger igår mot Nike. Inget skönspel med 3 viktiga poäng och en riktig kämpainsats. Håller med Åskådare om att det var ett mycket bra inhopp av Rasmus, Måns och kanske framför allt Admir som hela tiden utmanade Nikes försvar. Årets "stjärnvärvning" var klart sämst i HBK, omständlig, ointresserad och långsam i sitt spel. Att han inte byttes ut tidigare är obegripligt. Lite tråkigt att se klubbens egna unga talanger sitta fast på bänken, men säsongen är lång och förhoppningsvis får de chansen längre fram.

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2014 Åskådare

2-1 vinst mot Nike. 0-0 i halvtid där vi borde lett med 1 eller 2 mål.
    Andra halvlek börjar som den första men Nike gör 0-1 på ett av sina få anfall. Kanon skott från vänstra straffområdet i dålig vinkel, som borrar in sig i krysset. otagbart för Tobbe. 3st byte som är succe gör att vi kan vända matchen i de sista 10 minuterna. Mål av Ralle och Måns och även mycket bra inhopp av Admir. Mycket publik hjälpte också till att göra denna annandag påsk till en trevlig helg avslutning. Väl möt igen den 1 maj.

• 16 apr 2014 nicke n

Medlems- och träningsavgiften skall vara betald senast 2014-03-31 och spelare får inte delta i tävlingsmatch innan full avgift är erlagd!
    Handen på hjärtat, har alla a lagsspelare gjort detta eller dom ingår i en gråson

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2014 Christoffer

Hej , jag heter Christoffer Persson och flyttade till höganäs för ett par år sedan. Har tidigare varit verksam i mindre föreningar i sydvästra Skåne, känner suger efter fotboll igen , eller ja det har väl aldrig avtagit bara det att annat , jobb , familj tar ens tid. Känner i dagsläget att jag behöver engagera mig i fotbollen igen och hade mer än gärna ställt upp som ungdomsledare . 0767878032 är mitt telefonnummer och Christoffer860117@hotmail.se är mailen

Rapportera

1-1 i paus. Ganska nervöst men skapat 3 halvbra lägen som kunde bli mål om en tå var framme. 1-0 efter avvaktande försvarspel från vår sida. Vi rycker upp oss efter målet och vi börjar agerar. Kvitteringen kommer efter hörna,Visar gör målet. Dags för andra nu....