12 maj 2024
12:00

Djursdala SK/Horn-Hycklinge IF (9-m)

Referat: Hjorted-Totebo - Djursdala SK/Horn-Hycklinge IF ...

B-laget fortsätter sitt segertåg. I sommarvärmen på Hjortheden besegrades Djursdala/Horn-Hycklinge tämligen enkelt med hela 6-1. Visserligen tog bortalaget ledningen på ett av deras få anfall efter 10 min genom Filip Halvarsson. HT lät sig inte nedslås utan fortsatte att rulla på med sitt fina spel. Kvitteringen kom i första halvleken sista minut.
I den andra halvleken, efter mycket bolljagande, tog nog bensinen slut för bortalaget. Proppen ur för HT och fem baljor satt bakom bortamålisen. Och det kunde ha varit fem till med bättre skärpa. DSK hade en riktigt vass målchans vid ställningen 2-1, men då visade Viktor klass och gjorde en fantomräddning.
HT spelade en riktigt fin fotboll på en gräsmatta som blir allt bättre. Samtliga gör en toppenmatch, men Hadi fyra mål och Dinos två är värda ett extra plus.
Målen:
10 min 0-1 Filip Halvarsson
45 min 1-1 Dino ass Hadi
65 min 2-1 Dino ass Hukke på hörna
73 min 3-1 Hadi på straffefter han själv blivit fälld
76 min 4-1 Hadi ass Hallberg
83 min 5-1 Hadi ass Jacke
87 min 6-1 Hadi ass Roupé