18 september 2023
19:00

Hjorted-Totebo

Referat: Gullringens GoIF B - Hjorted-Totebo B

B-laget avslutade seriespelet med att ta en fin skalp när man besegrade Gullringen på bortaplan med 1-2 efter att ha vänt ett 1-0 underläge i paus. HT startade matchen riktigt bra och hade flera chanser att ta ledningen. Bl.a. hade Mirre en ribbträff i 17 min. 1-0 till Gullringen i 22 min på en snabb kontring genom Edvin Johansson kom därför som en chock. Efter målet jämnades spelet ut. Det skapades chanser åt båda håll.
Efter ett snack i paus tog vi över matchen alltmer, Krossler kvitterade till 1-1 i 59 min fint framspelad av Arvid. Roupé avgjorde sedan matchen när han fick på en kanonträff i bortre krysset från 30 meter assisterad av Franco.
Hela laget gör en kanonmatch i en mycket bra match. Extra plus till Zacke, Melker J och Åsberg.
I och med segern avancerade vi till fjärde plats i serien. En serie där nio av tretton föreningar har A-lag som spelar i div 3,4 och 5. Bra kämpat av våra killar och väldigt kul att få vara med i det här gänget.