4 juni 2023
17:00

Hjorted-Totebo

Referat: Djursdala SK/Horn-Hycklinge IF (9-m) - Hjorted-T...

B-laget tog en ny säker seger när vi på bortaplan besegrade Djursdala SK/Horn-Hycklinge IF med klara 3 mål mot 1. En seger som kunde/borde ha varit ett par mål större med tanke på alla chanser vi skapade. Det var framförallt i den första halvleken som vi skapade det mesta utan att få in bolluslingen. Det dröjde ända till halvlekens sista minut innan nollan spräcktes. KC fick till en riktig praktpärla, som letade sig in i bortre krysset. För assisten svarade Arvid. 0-1 i paus ökades snabbt på till både 0-2 genom Mirre ass Melker J och 0-3 genom Arvid ass Melker H. Efter de målen gick vi liksom A-laget ner oss litet i intensitet och tillät hemmalaget att sticka upp. Som en följd av detta kom också ett reduceringsmål, men segern var aldrig i fara. Samtliga spelare får beröm för en mycket bra genomförd match.
Nästa söndag siktar vi på en ny trea när vi möter Lojal på Tollevi.
Går ni in på appen Min Fotboll kan ni se Kimpas drömmål filmat av Marcus Fridell.