Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hallsta IK P-11/12

Följ

P-11/12

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hallsta IK
Fotboll
P-11/12

Bilbingo

29 aug 2018 6 kommentarer 178 visningar
Sandra Österman
6 kommentarer
  • 29 aug 2018 Catrine Hellström

    Hej på er! 😊

    Precis som Sandra skriver så har vi fått uppdraget att ta ansvar för kiosken på bingon den 16/8. Jag kommer själv kunna vara i kiosken då, så vi behöver alltså vara 3 fler föräldrar förutom mig. Är det någon som frivilligt känner redan nu att ni kan ställa upp så får ni gärna kontakta mig. Ni kan skriva antingen här eller ringa/sms:a mig på 0702706697.

    Jag kommer att kontakta Amir i morgon för mer information Ang. tid och hur allt funkar i kiosken o.s.v (jag tror i vilket fall att bingon börjar kl. 13 så det blir på dagtid i alla fall) Jag tänkte att jag skriver mer info här i morgon då jag pratat med Asmir.

    Ha det bra så länge allihop! 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2018 Catrine Hellström

    Menade givetvis Asmir, inte Amir..

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 sep 2018 Catrine Hellström

    Hej igen! 👋😊

    Har kommit på nu hur vi ska göra då vi delar upp oss för att ha kiosken på bilbingon och poolspelen som kommer här framöver.

    Jag tänker helt enkelt att vi turas om och går efter listan (uppifrån och ned) som står under fliken "laget" här på sidan.

    Denna gång på bingon den 16/9 blir det dock lite annorlunda, då tänkte jag att jag kan stå i kiosken så jag kan svara på frågor om ni har några sen inför "era" kioskdagar. Jag ställer min gubbe Mattias ute vid grillen, men vi behöver vara två i kiosken så därför frågar jag Alex (Theos mamma) om du skulle kunna stå i kiosken tillsammans med mig denna första gången för att visa hur allt går till?

    Sedan behöver vi en till ute vid grillen, och eftersom Linus och Liam står överst på "laget-listan" så vore jag tacksam om någon av er föräldrar till dem kan stå ute vid grillen med Mattias 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 sep 2018 Catrine Hellström

    fotaättning:

    Denna säsong kommer vi nog bara behöva stå i kiosken en gång, nästa säsong kommer vi sammanlagt stå 3-4 gånger som jag förstod det. När vi får våra kioskdatum sen så kommer jag skriva ut en lista här sen på vilka föräldrar som ska stå vilka datum. Kan man inte det datumet man fått kan man givetvis byta datum med varandra sina emellan 😊

    Hoppas ni förstår på ett ungefär hur jag tänker/menar. Kontakta mig om ni undrar över något: 070-2706697

    Mvh Catrine (Eddies mamma)

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 sep 2018 Anneli Berglin

    Hej. Jag kan absolut stå och grilla den 16:e ?

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 sep 2018 Catrine Hellström

    Toppen Anneli! 👍😊 Vi hörs närmare sen om när vi ska träffas o.s.v. 😊

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in