Referat: Horndals IF - Näs IF

Horndals IF - Näs IF 1-0 (1-0)

Vinst även i den sista "obetydliga" matchen mot Näs.
Inställningsmässigt syntes det inte att det var en obetydlig match. Vi var verkligen taggade för att vinna!

Första halvlek gör vi riktigt bra och går till halvtidsvila med 1-0. Målet gjordes av Oscar Stjärnesund på hörna som slogs av Thomas Karlsson-Mård, men innan den nådde Oscars högerfot så nickskarvades den vidare av John Krantz. John alltså målpassare, sorry "Rainer"... ;o)
Vi kunde också ha gjort 2-0 innan halvtidsvisslan ljöd, men Albin Sjöströms skott tog i ribban och ner på mållinjen innan deras målvakt kunde ta bollen.

I andra halvlek får Näs mer bollinnehav utan att skapa några riktiga farligheter. Det som känns farligt för Näs är deras fasta situationer där de har ett par duktiga aktörer. Vi höll dock undan på ett bra sätt, även om vi fick en spelare utvisad (2 gula kort) med kanske 8 minuter kvar att spela.

Serieseger med 5 poängs marginal alltså, vilket bevisar att vi är värdiga seriesegrare!

Horndals IF 12 9 0 3 32-27 5 27
Krylbo IF U 12 7 1 4 34-27 7 22
Fors IK 12 6 3 3 24-17 7 21
Näs IF 12 6 2 4 24-16 8 20
SAIF U 12 5 1 6 32-34 -2 16
AAIK U2 12 2 2 8 12-27 -15 8
IFK Hedemora U 12 2 1 9 31-41 -10 7