Hjärsås/Värest.IF

Referat: Bjärnums GoIF - Hjärsås/Värest.IF

Bjärnums GoIF stog för lördagens motstånd - ett Bjärnum som värvat in ett par tunga pjäser i Simon Reinholdsson, Oskar Olsson samt Martin Olofsson.

Vi kom till spel med 13 man, detta pga några sena återbud.

Vi genomförde matchen med bravur. Vi kontrollerade, i princip, hela första halvlek samt en bit in i andra.
Lite märkligt att vi, än en gång, inte lyckas sätta dit chanserna och gå till halvtid med ledning.
Ett rött kort samt en skada tidigt i andra gör att vi spelar utan avbytare och orken tar sakta men säkert slut. Det är emellertid i detta skede som vi gör 0-1 genom en skarv av Oredsson på en frispark från Andersson.

Bjärnum tar över mer och mer från minut 70-75 då vi faller för långt ner i banan i försök att bibehålla ledningen.
En missad/räddad (feldömd) straff samt några halvvassa lägen lyckas Feustel mota innan en rensning från Bjärnums straffområde tas om hand på bästa sätta av Simon R som, på mittplan, vänder bort två backar, kommer fri och sätter dit den bakom Feustel.

Vi tar med oss det oerhört stabila och disciplinerade försvarsspelet som varade i ca 70-75 min. Även stabila insatser från våra två nyförvärv Albin Andersson och Jimmie Isaksson.
Evighetsmaskinen Jonathan Nilsson sprang outtröttlig i 90 min och gjorde det väldigt jobbigt för Bjärnums backlinje.
I övrigt gjorde hela laget en gedigen insats trots många trötta ben på spelare som precis kommit tillbaka från skador.