Henåns IF

Referat: Frändefors IF - Henåns IF

Pingisresultat i första och bandyresultat i andra!
Vill man ha valuta för pengarna skall man besöka våra matcher :).
Vi gör många mål och vi släpper in en del också, men det sistnämnda tror vi är övergående när vi trimmat upp vårt försvarsspel, om någon vecka eller så.

Nordan från Värmland, var orsaken till att temperaturen sjönk 8°C på en timme, från Henån till Frändefors, vi tror på det Frändefors tränare sa. Men sommaren från i lördags var som bortblåst när vi steg ur bilarna på Fiffengården och på det toppning med regn.

Blev en rätt konstig match, vi dominerade spelet i 40 minuter i första och med de chanser vi åstadkommer borde det kanske varit 4-5 mål, men istället när det återstår några minuter lyckas Frändefors reducera med ett långskott till 1-3.
Intressant vad som händer när man får lite känning strax innan paus, ett högt och starkt pressande Frändefors kom ut i andra och vi blev helt plötsligt bolltittare, då rinner det snabbt iväg, 3-3 inom några minuter.
Tycker att Ni ändå fortsatte jobba på bra efter reduceringen, och efter en straff och en frispark samt utvisning av deras lagkapten och med det 3-5, kom vi tillbaka på banan och gav dom ingen chans resten av matchen.
Välförtjänt seger med lite onödig anspänning i början på halva dock.
Det som är riktigt starkt, och inget nytt, är bredden på målskyttar idag 5 stycken som producerar 8 mål.