18:30

IF Trion

Referat: G/G - IF Trion

Seriepremiären blev då till slut avklarad. Inte det resultat vi ville ha men en bra start ändå.

Matchen startade lite avvaktande eftersom båda lagen höll igen lite och väntade ut motståndarna, men efter 10 minuter ungefär höjdes tempot. Tyvärr var det till en nivå som vi inte riktigt kunde matcha coh vårt passningsspel blev lidande direkt. Spelet övergick nästan helt till att sätta press på motståndarna så fort som möjligt och om man fick tag i bollen spelade man en långpassnig eller tog ett skott på mål direkt. Inte den typen av spel vi tränat eller vill ha.

I paus stod det 0-0 och Trion hade skjutit 10 skott över, ungefär som förra matchen. Vi hade haft ett par lägen men det var ganska tidigt i matchen. Andra halvlek hade precis börjat när det kom ytterligare ett långskott från halva plan men denna gången hade Hedda solen rakt i ögonen och såg ingenting när det sakta seglade in. Surt sätt satt släppa in ett mål på, men det var inget mot vad som hände härnäst. Tre minuter senare kom ytterligare ett skott, eller snarare en snedträff, där bollen tog på ett ben, Hedda la handen på bollen och domaren blåste mål. Jag kunde inte själv se om bollen var över linjen, men vi kan väl säga att alla var inte överens på planen.

Efter de två målen tappar vi fokus helt och började skjuta bort bollar i frustration. Började gnälla lite på motståndarna och ödslade energi på annat än fotboll. Det är en viktig sak att förändra till nästa match. Det jag vill ta med från denna matchen är däremot kämpglöden och viljan att ge allt i varje situation och hela matchen. Den inställningen var däremot fantastiskt att se.