Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gullabo Sportklubb Gullabo/Gullaboås Dam

13 september 2020
17:00

Bodabruk GoIF

Referat: G/G - Bodabruk GoIF

En förlorad vinst. Så kändes det definitivt efter matchen hemma mot Bodabruk. Efter att ha haft ledningen i princip hela matchen trillar det inte ett mål med en minut kvar. Snöpligt? Onödigt? Borde vi avgjort tidigare? Ja!

Matchen hade knappt startat förrän vi kom fram i ett mycket fint anfall. Två touch på foten, den andra med 'läppen', och det var 1-0 till oss. Jubel direkt, både i laget och balnd publiken. Kul med lite publik igen förresten!
Efter den lite chockartade starten reste sig bortalaget och tog tag i spelet medan vi tog det lite försiktigare, såg till att hålla tätt för att sedan gå till anfall snabbt. Allt enligt plan. Det kom många avslut från Bodabruk, men de kom lång utifrån eller från kanten. Farligast blev det på hörnor, det måste vi jobba lite på. Men Hedda stod säkert i mål och plockade bollarna som ganska sällan träffade mål. 1-0 i halvtid.

Andra halvlek startade med ett ännu högre pressande och ännu mer jagande bortalag. Men eftersom vi låg så bra i våra positioner blev det inte farligare än några skott utifrån, hörnor och några studsande skott som tog ett och annat ben på vägen fram. Men försvaret och Hedda stoppade allt. I mitten av halvleken fick Sofie gå av efter att slagit bakhuvudet hårt i backen. Det var som tur inte så farligt men något mer spel blev det inte för henne.

Så där höll det på. Vi hade flera chanser att avgöra matchen. Ett par 'nästan' frilägen och ett par bar skott. Men det ville sig inte. Istället kunde gästerna peta in 1-1 i sista minuten av matchen. Surt.

Nästa helg är det Vissefjärda borta och då jäklar kommer vi taggade.