Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gullabo Sportklubb Gullabo/Gullaboås Dam

Följ

Gullabo/Gullaboås Dam

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gullabo Sportklubb
Fotboll
Gullabo/Gullaboås Dam
Damsjuan 2020

Match

Emmaboda IS

12 - 1
Emmaboda IP
6 september 2020
18:00

G/G

Referat

Referat: Emmaboda IS - G/G

En träningsmatch vi inte riktigt är nöjda med.
Så vi åkte upp till Emmaboda för att spela match i söndags kväll. För några av oss var det första matchen, men de flesta kom ihåg hur det slutade sist. Ändå var det ganska god stämning och vi trodde nog att vi skulle kunna bita ifrån bättre denna gången. Hur gick det då? Nja, sådär.

Emmaboda är mycket skickligare som lag och har jämnbra spelare och avbytare på varje position. Vi stod upp bra mot pressen i första halvlek. Emmaboda lyckades med ett par snabba spelvändningar och vi låg under med två mål men vi fortsatte att spela bra framåt. En bra passning rakt på fot, en rundad målvakt och ett enkelt avslut rakt i mål och vi fick äntligen hål på dem. Hur skönt som helst och hur snyggt som helst.

Tyvärr kom det nog lite tidigt i mathcnen för vi slappnade nog alla av lite grann och var rätt nöjda med att gjort mål. Och det funkar inte mot så bra motstånd. I andra halvlek tog orken slut ganska tidigt och tyvärr så stannade huvudena ett par minuter senare. Det rullade in bollar på slutet som.... ja det var lite frustrerande. I halvlek bytte Hedda av Moa i målet eftersom hon stukat två fingrar vid en räddning. Det är inte lätt att bara hoppa in sådär, men Hedda stod för flera fina räddningar.

Nu är förhoppningsvis tre jämna och roliga matcher kvar av säsongen. Och vi har redan börjat ladda inför nästa.
ricke

Andra möten i serien

sön 2 aug 2020, 18:30 G/G - Emmaboda IS 0 - 12