Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gideonsbergs IF P-17

Följ

P-17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gideonsbergs IF
Fotboll
P-17

Info ang inomhussäsongen

7 okt 2023 4 kommentarer 207 visningar
Madelene Backlund Lagledare
4 kommentarer
  • 7 okt 2023 Helen Lilja

    Toppen! Bra upplägg med mindre barn per grupp.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 okt 2023 Karlo Khoshed

    Hur kommer det sig att det inte går att ta hänsyn till önskemål på kompis att ha med sig i gruppen? Många barn har en trygghet i en viss kompis för att våga vara med. Av egen erfarenhet från P-12 vet jag att det var många barn som behövde stöd för att våga vara med och utvecklas, där kompisar var en viktig faktor. Fotboll ska vara roligt och vi är där för barnens skull, det viktigaste är att de har roligt i den åldern. GIF har ett starkt barnperspektiv.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 okt 2023 Helen Lilja

    Får man vara med inne i hallen om man gömmer sig i ett hörn och ej stör :) ?
    Sonen genomgår just nu en hyposensibilisering och är extremt känslig. Ser han oss inte tror han att han är lämnad. Så innan jag berättar om spelandet inne i hallen behöver jag veta om han ens kan delta pga närvaro från en av oss vh.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 okt 2023 Jani Muntila

    Vi har märkt stor skillnad på utveckling samt fokus på barnen under träningar då föräldrar ej varit närvarande i hallen under vintersäsong. Vi har just nu som i detta fallet delat upp gruppen för att ha barnen i fokus då vi vill ge dom kvalite och även få barnen att bli sedda i träningen. Detta är en viktig aspekt i vårat arbete. Sen är det självklart svårt att få allas önskan uppfyllda när vi är 50+ aktiva i laget. Vi måste dela upp och hålla oss till en strategi som vi vet att vi mäktar med. Hoppas alla föräldrar har överseende med detta och förstår att vi gör vad vi kan för att alla ska trivas hos oss.

    Mvh/coach

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera