Jobbig söndag för GaFF

Match mot Lekstorp och som det brukar vara mot Gråbolaget få GaFF-spelare som kan vara med och spela.
Ett rejält antal återbud gjorde att vi hade en trupp med bara 13 man, varav en del med krämpor. Dessutom flera spelare som spelade på ovana positioner.

Första halvlek
Lekstorp tar tag i den sk taktpinnen och är lite hetare, men vi lyckas ändå försvara oss rätt så bra. Men det är helt klart så att Lekstorp har chanser, flera riktigt bra tom.
Efter ett tag börjar vi få lite bättre rull på bollen och känslan är att vi växer in i matchen.
I minut 30 så får Niclas en tackling och blir frustrerad över att han inte får frispark. Han kastar en grästuva i riktining mot domaren. Rött kort!
Helt klart tufft läge nu då Fenan också utgår pga vadskada.
Toffis får ett utbrott på sidan och domaren ger ett gult.
Det dröjer några minuter till så får Keyser kramp.
Ljungberg i Lekstorp får gult.
Chansmässigt så blir det jämnare faktiskt med en man mindre.
Trots allt detta så håller vi 0-0 till paus.

Andra halvlek:
Känslan ändå ok men vi får en mardrömsstart när Lekstorp får ett slumpmål, 0-1! Ett inlägg som seglar över Philip som petar in den.
Vi spelar helt ok ändå men chanser kommer ju för Lekstorp som bla har en dubbelstolpe.
I minut 71 så gör dom även 0-2!
Två minuter senare avgör dom matchen på nick som var offside, 0-3! Riktigt svag markering dock.
Keyser och Emil blir varnade och Lekstorps Börjesson likaså.
Philip gör några riktigt vassa räddningar i andra halvlek.
Keyser jobbar fram en trippelchans vilket är vår bästa möjlighet i andra.

Sammanfattning:
Känns lite meningslöst att analysera en match där vi inte har tillräckligt med folk för att göra en insats. Men vi gör en ok match med tanke på förutsättningarna inför och att omständigheterna förändrades under matchen.

Matchens GaFFlar

Henke: Fick ställa upp som mittback och gillar verkligen att han tar den uppgiften på allvar och faktiskt gör det riktigt bra. Utöver huvudspelet och uppspelsfoten så glidtacklar han tom med bravur!

Arez: Bara växer in i matchen i sin debut och ska ha mycket beröm. Fantastisk inställning och kämpaglöd blandat med stundtals teknisk briljans.

Philip: Räddar flera givna mål. Väldigt aktiv under hela matchen.