Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll F-2004

Följ

F-2004

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Handboll
F-2004

Föräldramöte måndag 3 juni

27 maj 2019 7 kommentarer 430 visningar
Marie Älgne-Andersson
7 kommentarer
  • 27 maj 2019 Nina Eklöf

    Hej, jag är bortrest 30/5-5/6

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Carolina Bjerström

    Hej! Jag tycker det vore bra att vika tid också för att diskutera inför kommande säsong hur klubben, och vi alla, ser på hur vi föräldar förväntas engagera oss i aktiviteter som rör laget. Vore bra med en tydlighet och gärna en samsyn bland oss föräldrar. Det skulle underlätta inför kommande planering och förväntningar på intäkter till laget osv.

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Katarina Sunnerstig

    Hur går det Carolina med bemanningen på lördag?

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2019 Bengt Henning

    Hej. Vi brukar ofta tala om att pengarna vi drar in på bullbak, försäljning av bollar, hamburgare osv osv hamnar i f-04 kassa. Jag tycker det skulle vara roligt att veta hur mycket vi dragit in till laget på alla roliga evenemang, tex USM som var hur kul som helst att va delaktig i. Hur mycket finns det? Har vi någon plan på att ytterligare få iväg våra tjejer på något läger? Ska vi sälja nåt igen? Vad jag förstår ska pengarna täcka upp våra duktiga tränare för cuper och andra omkostnader. Men jag vet i övrigt inte vad lagkassan används till och om vi har något mål för framtiden. Jag kanske är för nyfiken och inte ska veta? Är detta en punkt vi kan ta på föräldramötet kanske?

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2019 Carolina Bjerström

    Utskick kommer inom typ ikväll/imorgon ang bemanning för lördag. Påminnelse! Imorgon kl 19 är det info möte för alla spelare och föräldrar som ska delta under GurraBeach.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 maj 2019 Magnus Sölvelid

    En jättebra fråga Bengt. Speciell nu när tjejerna slås ihop med 03. Vi har mycket pengar kvar i kassan och mer kommer från klubben.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 maj 2019 Bengt Henning

    Toppen Magnus👍. Bokslut och redovisning kommer kanske då då👍. Intressant! Kanske sporrar oss alla att dra in ännu mer för något kommande event för tjejerna. Vi ses på mötet den 3/6

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in