Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll F-2009

Följ

F-2009

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Handboll
F-2009

Träningar vecka 5

29 jan 2023 15 kommentarer 210 visningar
Malin Wohlert Tränare
15 kommentarer
  • 31 jan 2023 Kenneth Ehrnstedt

    Det går ju mycket cuper nu, vilka är -09 tjejerna anmälda till?

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Malin Wohlert

    Vi är i nuläget inte anmälda till någon cup.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Kenneth Ehrnstedt

    Varför inte? Det har vi ju varit tidigare år, andra lag, t.ex 10- laget är det, vi har pengar i lagkassan? Tjejerna vill som jag förstår det. Vad är anledningen?

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Malin Wohlert

    10-laget är vad jag vet i nuläget inte heller anmälda till någon cup. Vi har inte kunnat anmäla ett 09-lag då vi inte har tillräckligt med 09-spelare. Det är mycket möjligt att vi framöver kan anmäla oss tillsammans med 10 till någon cup men i första hand har vi varit tvungna att få samarbetet kring träningar och seriematcher att fungera. Vi måste ta ett steg i taget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Kenneth Ehrnstedt

    !0 laget ska bl. a på Irsta-cupen så visst är de anmälda. Jag tänker att om vi ska på en cup så behöver vi ju 10:or som fyller och förstärker laget. Då är det väl klokt att anmäla sig till de cuper 10 laget ändå ska spela?! Det får man reda på genom att kommunicera med 10 laget, inte svårare än så. Jag har följt ett antal träningar med 9/10 laget och det förefaller fungera alldeles utmärkt från båda håll, så vad det finns att vänta på genom att "ta ett steg i taget" har jag lite svårt att se. Träningstiderna är klara, lagen är välintegrerade med varandra, 10:orna har varit med i varenda match vi haft i år. Jag tror tvärtom att det är extra viktigt att få till en "sovaöver" cup, både för att känna att de fortfarande är ett "eget lag" och för att få ihop gruppen ännu mer. Men det är bara min åsikt, vore kul om fler föräldrar delgav sina åsikter.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Calinka Johansson

    Tycker absolut att en cup vore toppen. Både för att få ihop gruppen och också ge en morot åt tjejerna. Är rädd att det är fler som tappar sugen om de inte får tillbaka lagkänslan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Jeanette Öhman

    Det är roligt att du följer laget och att det verkar fungera bra. Det tycker vi också. Dock finns det givetvis mer att arbeta med som kanske inte syns från sidan. Arbetet med att få ihop tjejerna till en grupp går sakta men säkert framåt men det är fortfarande så att 10:orna helst spelar med sitt ”gamla” lag i det fall det krockar. Tex hade vi inga 10:or med i senaste matchen mot Älta då 10:orna hade match samtidigt. Vi tror inte på att tvinga in spelare till match, spelarna måste vilja det själva. Alla vill inte spela mot äldre spelare men det blir fler och fler.
    Angående Irsta så visste åtminstone inte jag att 10:orna var anmälda. Vi får prata med dem om det men min gissning är att de har anmält ett lag innan sammanslagningen blev bestämd. 09:orna är i dagsläget för få för att kunna fylla ett eget lag i cupspel.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Kenneth Ehrnstedt

    Ja det var istället 2011 spelare som deltog, och vi har aldrig varit lika nära att slå Älta som då…
    Det är begripligt att de gärna spelar med sitt ordinarie lag när det ”krockar”, men vem säger att det måste ”krocka” på en cup? För den händelse det gör det så går det ju att planera för hur man hanterar det innan. Det låter verkligen som att attityden är att glaset är halvtomt. De senaste 12 månaderna har ju bara haft en nedåtgående trend, nu är ju inte ens ni tränare på plats vid träning, det sänder inga positiva signaler, det är dags att börja ta tag i saker, se möjligheter och ge tjejerna lite framtidstro.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 feb 2023 Jeanette Öhman

    Kenneth - vi blir genuint ledsna av det du skriver! Jag har också svårt att se att du har insyn i alla de diskussioner och önskemål som har framförts från olika håll de senaste månaderna. Vi gör vårt bästa för att lösa de det på ett så bra sätt som möjligt för tjejerna. Jag vill dock inte fortsätta denna diskussion i kommentarsfältet här.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 feb 2023 Kenneth Ehrnstedt

    Det var tråkigt att läsa, det finns ingen avsikt att göra någon ledsen. Det här är de enda kanal ni erbjuder till dialog, och det skrivna ordet kan vara väldigt trubbigt där misstolkningar och missförstånd lätt uppstår. Jag ser fram emot att kunna diskutera detta i ett annat forum, jag är öppen för alla förslag. Återigen, ingen avsikt att göra någon ledsen. Men en tydlig avsikt att få igång en kommunikation om ett problem som nu pågått i 12 månader, utan kommunikation.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 feb 2023 Malin Wohlert

    Kenneth - detta är vår primära informations-, inte kommunikationskanal. Min epostadress och telefonnummer finns tillgängligt här på sidan (du går in under laget och klickar på mig). Jeanette har valt att inte ha sitt synligt men jag involverar naturligtvis henne vid behov. För kommunikation där du vill ha synpunkter från övriga föräldrar finns vår whatsappgrupp för föräldrar. Är du med där? Vi bjöd också in till ett möte med både spelare och föräldrar innan jul där vi diskuterade just dessa frågor, så jag tycker det är lite orättvist att säga att detta har skett utan kommunikation. Men, som sagt, detta forum är inte till för liknande diskussioner, så jag hoppas du hör av dig på telefon, epost eller pratar med oss direkt tex i samband med match.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 feb 2023 Malin Wohlert

    Se nu kallelse till föräldramöte på tisdag, vi hoppas kunna ge svar på alla frågor där!

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 feb 2023 Kenneth Ehrnstedt

    Vem är admin för whats up gruppen? Jag verkar vara utloggat sedan den 22 juni 2022, utan att ha begärt det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 feb 2023 Malin Wohlert

    Prova om länken i denna nyhet fortfarande funkar (Daniel är i nuläget admin) https://www.laget.se/GIFHKF09/News/7062028/Chattgrupp-for-lagets-foraldrar

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 feb 2023 Martin Frielingsdorf

    Jag tycker vi ska komma ihåg att tränarna gör ett ideellt och fantastiskt jobb med våra barn. Det är jag väldigt tacksam för. Från den utgångspunkten tycker jag det är mycket svårt att förvänta sig att någon ska göra ännu mer. Sen kan man självklart alltid diskutera om något bör eller kan göras annorlunda.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in