Elias Jakobsson (Första matchen)
Christian Lindbäck
Abdullah Abbas

Fullersta FK - BK Yardies (HT: 2-0) FT: 4-2

Det var en osäker känsla inför matchen. I vilken form skulle vi vara i? Svaret som vi fick är att vi är i ett väldigt gott slag. Yardies hade stundtals ett fint spel och kom till en del lägen, men oftast stängde vi ned dom fort. Vi spelade bollen på få tillslag i fantastiska kombinationer och kontrade blixtsnabbt. I den 26:e minuten så tryckte Martin Ström in 1-0 med högerfoten! Joel låg bakom assisten till det målet. Vi fortsatte att spela bra och Henke gjorde flera bra räddningar och Erdem stängde ned Yardies försök att komma förbi. I den 45:e minuten så kunde vi göra 2-0 genom Joel som assisterades av Abbas.

I den andra halvleken så tryckte Abbas in 3-0 i den 50:e minuten assisterad av Joel. Vi hade matchen men gav sedan bort ett par mål lite väl enkelt och bjöd in Yardies i matchen igen. I 67:e minuten kom 3-1 och i den 73:e minuten kom 3-2. I den 79:e minuten kunde Abbas sätta 4-2 assisterad av Joel innan samme Abbas fick matchens enda varning i den 81:a minuten. Nu samlar vi kraft inför Lördagens viktiga möte mot Toofan. Laget tas ut nu ikväll.