Fullersta FK

Referat: Solberga BK - Fullersta FK

Solberga BK - Fullersta FK (HT: 0-1) FT: 1-2

Seger igen!!!

Ikväll så mötte vi serieledarna Solberga BK på bortaplan och det var en tuff match där domaren tillät det mesta. Vi var det bättre laget från start även om Solberga pressade oss högt i ösregnet. Vi valde oftast att slå längre bollar vilket var rätt melodi. Det blev farliga lägen men fram till den 30:e minuten så stod det fortfarande 0-0. I den 30:e minuten så passar Teddy Odén bollen till Martin Ström på Solbergas planhalva efter att först ha vunnit bollen och Martin ser att målvakten befinner sig lite långt ut. Martin drar till bollen och målvakten försöker desperat hinna tillbaka och även om han fick en hand på bollen så seglar den vidare in i mål. Vi försvarar oss väl och i halvtid så står det 0-1 till Fullersta FK. I den andra halvleken så vänder vi spelet snabbt i den 48:e minuten. Bollen hamnar hos Christian Lindbäck som spelar den vidare i djupled där Timothy Carlson kommer springandes. Tim rullar bollen förbi målvakten och vi får jubla igen. I den 64:e minuten gör Solberga Bk 1-2 och det blir lite nerv. Resten av matchen är en konstant kamp där vi blir tillbakapressade. I den 81:a minuten drar Joel på sig ett gult kort. Vi håller ut resten av tiden där Henke gör en hel del svettiga räddningar. Vår andra seger är ett faktum.
Nu taggar vi inför träningen på Måndag kväll. Ha en fin helg allihopa.