18 april 2022
15:30

Alets IK

Referat: OIS-Sennan - Alets IK

Vi gjorde första och sista målet. Synd att OIS-Sennan gjorde fem st mellan dessa. Vår 1-0 ledning kom efter en fin pass av Svea mellan mittback och ytterback till Molly som avslutade distinkt. Repliken kom dock snabbt och ett par mål i baken till blev det under första 25 och underläge 3-1. I pausen pratade vi om att vara mer aktiva, löpa mer och försöka få upp passningskvaliteten. Starten av andra perioden var pigg och vi skapade en del bra chanser men utan att få in bollrackaren i mål. Något som dock OIS lyckades med och de kontrollerade matchen bra. Underläge blev 4-1 och 5-1 men vi gick ut med inställningen att vinna sista 25 och vi fick som sagt sista ordet och en reducering till 5-2 (Zina).

Totalt sett var OIS-Sennans seger rättvis. Vi har potential för att vara vassare. Behöver t.ex. jobba med att vara mindre stressade med bollen så att vi inte tappar bollen så snabbt och kan sätta varandra i bättre lägen. Fler passningar behöver komma rätt, få upp självförtroendet att hålla i bollen ibland för att släppa den i rätt läge. Och detta jobbar vi vidare med redan imorgon när vi är tillbaka på Alevallens gräs!!