Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fagerhult Habo IB Ungdom F-12/13

Följ

F-12/13

Följ oss för uppdateringar
Följ
Fagerhult Habo IB Ungdom
Innebandy
F-12/13

Träningsmatch!

2 mar 2020 12 kommentarer 349 visningar
Christian Bergklint Tränare
12 kommentarer
  • 2 mar 2020 Nellie Skoglund

    Är det sporthallen i Fagerhult samlingen är eller är det sporthallen i Norrahammar ?
    Vi båda Nellies Skoglunds föräldrar är tyvärr bortresta men annan person kan ev följa med henne , dock har han inte körkort ! Så om det finns möjlighet till samåkning vore det bra då Nellie väldigt gärna vill vara med på matcherna ! Mvh Johan Skoglund

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 mar 2020 Christian Bergklint

    Hej det är utanför sporthallen i Norrahammar. Vi har inte två platser lediga i vår bil tyvärr. Vi har plats till Nellie men ingen mer. Kan någon annan hjälpa Nellie?

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 mar 2020 Ankie Gulass

    Hej!
    Nellie kan åka med oss om hon vill/ hälsningar Ankie Jolines mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 mar 2020 Nellie Skoglund

    Hej ! Ankie Gulass ! Har ni då två extra platser i bilen ? För utan Nellie är det + en vuxen (”coach”) som behöver plats nämligen !
    Nellie är i extas över att få spela match och så är vi föräldrar givetvis bortresta 😬 ,

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 mar 2020 Ankie Gulass

    Okej... jag är ledsen men då går det inte då vi är 4 i bilen😏

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 mar 2020 Nellie Skoglund

    Ok , så synd men tack iallafall ! Men vi får forska vidare på skjuts fronten !

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 mar 2020 Ankie Gulass

    Ja, hoppas det löser sig.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 mar 2020 Nellie Skoglund

    Det har löst sig med skjuts för Nellie Skoglund , så hon kommer 👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 mar 2020 Nellie Skoglund

    Hej !
    Kommer ni ha en snabb genomgång med tjejerna av att hålla sina positioner etc så det inte blir en fårskock som vanligt 😂 , Iofs är dom ju bara runt 7år men ändå ! Alltså så det alltid är någon som täcker hemåt ? Ett litet tips , Min kompis som följer med Nellie är ju gammal meriterad innebandytränare och spelare , så ta gärna hjälp och involvera honom för bra att ha någon som inte har några barn i truppen , men som sagt bara en ide från någon som kommer ligga i solen och njuta av värmen 😘 !

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 mar 2020 Christian Bergklint

    Hej, tjejerna är 6-7 år och syftet just nu är enbart att ha kul. Jag och Mattias är tränare för pojkar födda 2010 och har varit med på hela deras resa och vet när vi ska införa olika moment i spel osv. Mattias är även Meriterad A-lagsspelare då han spelade I Fagerhults A lag under många år. Både jag och Mattias är utbildade tränare enligt svenska innebandy förbundets nya regler för tränare i blå och grön grupp för ungdomar mellan 6-12 år. Vi följer innebandy förbundets och Fagerhult habo ibs egna policy och riktlinjer för barn och ungdomar i klubben när det gäller övningar, matcher, behandling osv. Så jag tror vi har koll på läget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 mar 2020 Sofie Andersson

    Ni gör ett fantastiskt jobb med tjejerna för att de ska ha kul, känna sig sedda och stimulerar till fysisk aktivitet. Jag har en tjej som längtar till varje söndag. Tack för att ni engagerar er och gör detta möjligt.
    Hoppas ni får en riktigt rolig dag på lördag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 mar 2020 Nellie Skoglund

    Hej !
    Alltså det vart inte alls riktigt så här jag menade eller med något större allvar heller i det hela med hem jobb etc och definitivt inte i något i negativ mening mot er tränare överhuvudtaget , utan det vart lite mer en kommentar med glimten i ögat då dom faktiskt just är endast runt 7år 😞 ! Dock väldigt synd att jag formulerade mig så dåligt att det uppfattades fel då kanske ! Men om någon tog illa vid sig eller missuppfatta det hela då så ber jag så hemskt mycket om ursäkt , alltså jag hade inte någon som helst negativ mening alls mot er tränare eller någon kritik överhuvudtaget utan ville bara väl och ber åter igen om ursäkt om det nu missuppfattades fel ! Tänkte dessutom bara att man kunde ta till vara på den kunskap som finns ”outnyttjad” runt omkring laget dessutom så att säga ! Mvh Johan

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in